Na een lange dag gaat er niks boven lekker lang uit op de bank met een verrukkelijke snack. Geen inspiratie meer voor een goede snack? We got you! Wij hebben alle sterrenbeelden op een rijtje gezet, en jij vindt deze snack het lekkerste volgens jou sterrenbeeld!

Bron: Pinterest

Steenbok

Een steenbok kan je echt vertrouwen. Daarnaast zijn ze erg volwassen en gedisciplineerd. De kans dat je een steenbok bij een snackbar of Burger King tegenkomt is niet zo groot. Steenbokken eten 9 van de 10 keer gezond en houden niet van een bord vol. Maar als je een steenboek af en toe is een kroketje aanbiedt dan kan hij/zij zich echt niet beheersen. Liefst wel een echte rundvleeskroket, met een beetje mosterd graag.

Waterman

Een waterman zit borden vol met grote fantasieën, heeft goede humor en een klein beetje tegendraads af en toe. Welke snack is de fave van een waterman? Nou die is lastig, want een waterman veranderd elke keer van fave snack. Het ene moment is falafel helemaal het einde, dan heeft hij de vlammetjes ontdekt en bestelt hij daarvan de ene portie na de andere. Het motto van de waterman is dan ook: “gewoon niet moeilijk doen.”

Vis

Een vis is een gevoelig persoon, sommige zijn ook erg gesteld op spiritualiteit. Wees dus ook niet verbaasd als een vis een vegaburger bestelt en vervolgens zijn eigen broodtrommeltje aan de frietbakker geeft om de burger in te doen, qua zwerfafval.

Ram

Wie mag er bestellen? Voordat je het door hebt heeft de ram al besteld. Een kleine druktemaker, die Ram. Ook de snacksmaak is geen geheim voor een ram: een frikandel speciaal, met curry (niet met ketchup!). Een grote patat erbij, en de mayo apart alstublieft. Dat is het. En pas als hij zijn bestelling heeft, vraagt hij: ‘Oh, wilde jij ook iets?’

Stier

De stier is gek op eten. Hij heeft alles geproefd, van een sterrenrestaurant tot een lekkere snackbar. Een favoriet? Een berenhap, vanwege de lekkere balans tussen hartig gehakt, zoete ui en een spicy pindasaus. Is de pindasaus huisgemaakt? En de gehakt ook? Doe er dan maar twee, we zijn er nu toch.

Tweelingen

Eigenaardig en emotioneel zijn de twee grote karaktereigenschappen van een tweeling. Comfort-food lijkt door de tweeling uitgevonden te zijn. Een tweeling fietst regelmatig in een emotionele bui net voor sluitingstijd langs een snackbar. Eenmaal in de snackbar, hebben ze niet perse een hele uitgesproken voorkeur voor iets.

Kreeft

Een kreeft houdt er niet van om alleen te zijn, als het op eten aankomt heeft hij altijd mensen om zich heen. De kreeft zorgt altijd voor een heerlijk maaltijd op tafel, waar iedereen heerlijk aan mee kan smikkelen. Aanschuiven bij een kreeft is dus mega gezellig.

Leeuw

Een leeuw staat altijd aan voor een leuke stap avond, en na afloop is een vette hap nooit een slecht idee. Een grote shoarma of Turkse pizza gaat er wel in, liefst met veel hete saus. Alles op? Leeuw heeft weer energie voor tien, zou er nog ergens iets open zijn?

Maagd

Bij de maagd is er altijd wel iets mis met het eten. Of er zit een haar in de kipnuggets, of doperwten zijn bevroren het kan nooit goed gaan. Naast dat hij altijd eetpech heeft is hij ook heel kieskeurig in wat voor snack hij lekker vindt. Maar als een maagd echt moet kiezen kiest hij voor echte Belgische frieten in een puntzak, van zo’n alternatieve snackbar waar ze de aardappels niet schillen.

Weegschaal

Twee beroemde weegschalen zijn John Lennon en George Gershwin, en dan weet je eigenlijk al hoe laat het is. Een kaassoufflé dus, voor deze kunstzinnige types. De kaassoufflé vraagt om een perfect gevoel voor timing, om te bepalen wanneer de vulling van de kaassoufflé perfect is.

Schorpioen

Misschien niet heel fijn om te horen, maar een schorpioen is het meest jaloerse type van alle sterrenbeelden. Dus wacht even welke bestelling de Schorpioen doorgeeft en neem dan altijd hetzelfde, dat voorkomt een hoop gedoe. Als de schorpioen zich op z’n gemak voelt, dan bestelt hij negen van de tien keer saté. Maar hij zal altijd jaloers kijken naar jouw kipnuggets of wat je dan ook bestelt.

Boogschutter

Een boogschutter houdt wel van experimenteren, hij bestelt altijd iets wat hij nog nooit heeft geproefd. Het frietei? Ja, is goed! Mexicano? Sitostick? Smulrol? Pikanto? Loempidel? Hete donder? De Boogschutter is nergens bang voor en bestelt het gewoon, wel met joppiesaus, als het even kan.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest flirty