Jij zou zo op iemand af kunnen stappen en een goed gesprek kunnen voeren. Hier kunnen ook goede openingszinnen bij horen. Het maakt niet uit hoe je het doet, maar dat flirten gaat zou zo goed af. Misschien ligt het wel aan je sterrenbeeld dat je super flirty bent.

Vissen

Je zou denken dat Vissen wat meer verlegen en gesloten zullen zijn, maar niets is minder waar. Als het gaat om flirten kennen zij totaal geen schaamte. Vissen zijn dan ook absoluut niet bang om een blauwtje te lopen. Wanneer een Vis oog heeft voor een persoon, is dat ook zeker te merken.

Tweelingen

Tweelingen staat erom bekend dat ze erg sociaal zijn. Ze kunnen met iedereen die ze zien een gesprek voeren. Zo is flirten voor jou als Tweeling ook echt super easy. Ondanks dat je goed contact kan maken met anderen, ben je zelf wel erg kieskeurig.

Leeuw

Een Leeuw is één van de meest trotse sterrenbeelden. Zij zullen er dan ook alles aan doen om alle aandacht te krijgen in een groep. Naast dat wil je ook overal het beste in zijn. Natuurlijk wil je dan ook het beste in zijn in flirten. Hier zul je dan ook zeker je best voor doen wat voor nogal wat lachwekkende situaties kan zorgen! Wanneer anderen jou zien flirten gaan ze echt helemaal stuk om jou.

Weegschaal

Een weegschaal krijgt het op één of andere manier voor elkaar om te flirten zonder er veel voor te doen. Dit is gewoon het meest flirtyyyyy sterrenbeeld van de hele dierenriem. Weegschalen hoeven enkel maar zichzelf te zijn en af en toe lief te lachen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden overleven Temptation Island nooit (en deze wel)