Er zijn niet veel dingen die ons vrouwen gelukkiger maken dan een nieuw stel schoenen. We zijn allemaal alweer gewend aan het feit dat vrouwen 24/7 op sneakers lopen.  Er is ondertussen ook alweer wat meer keuze gekomen dan enkel witte Stan Smiths. Welke sneakers je nu moet hebben? Dat laten wij je natuurlijk zien. Zodat je ze nog net op je Kerst verlanglijstje kan zetten.

Old school sneakers

Zoals je ziet is de witte sneaker nog steeds een blijvertje. Een witte, minimalistische sneaker past nu eenmaal onder elke outfit en geeft een cleane outfit meteen die Scandinavische look. Verder blijft er dit seizoen veel oldschool op het gebied van sneaker. Zo is de klassieke suède puma terug van weggeweest, net als de Nike Cortez. Beide schoenen werden al gedragen voordat wij überhaupt schoenen aan hadden en zijn nu weer helemaal geoorloofd.

reebok-classic-sneakers-femfem
Puma-Suede-Classic
Nike-Cortez-Ultra-Moire-FEMFEM

Brand new ones

Nieuw zijn metallic puma’s, die perfect aanhaken bij de metallic schoenen trend waarover we jullie al eerder vertelden. Daarnaast zien we ook de grovere, maar super comfortabele, Nike Lunarcharge. En natuurlijk de populaire Velvet Creepers. Voor die laatste kun je maar beter snel zijn, mocht je ze nog willen scoren.

Puma-362339-femfem
Nike-lunarcharge-essential-femfem
Puma Fenty Creeper Velvet Grey

Liever toch houden bij Adidas? Ook helemaal prima natuurlijk en om het allemaal nog leuker te maken hebben we een Adidas kortingscode voor je.