We zijn dagelijks bezig om onze wenkbrauwen goed te verzorgen en in model te brengen. We kunnen dan op z’n tijd wel een gemakkelijke goedkope hack gebruiken om de boel in model te houden voor een prikkie. TikTok biedt weer eens uitkomst en laat ons zien hoe je met zeep dé perfecte wenkbrauwen kunt creëren. Lees snel verder en kom erachter hoe jij binnenkort met soap brows de straat over gaat!

Wenkbrauw trends

De ‘fluffy’ wenkbrauwen zijn natuurlijk helemaal in op het moment. Je kunt langs een salon om het voor een vermogen te laten doen of je duikt gewoon zelf achter de spiegel om ze op de juiste manier te doen. Hiervoor kun je natuurlijk prima een wenkbrauw gel voor gebruiken. Toch zijn ook deze lang niet altijd leuk voor de portemonnee en dús kon de TikTok-hack van soap brows niet snel genoeg komen.

Soap brows

De naam zegt het al: soap brows! Hiervoor gebruik je namelijk zeep als alternatief voor een gel en dit houdt je wenkbrauw haren ook precies op de plek waar je ze wil hebben! Hadden we ooit verwacht dat het zo makkelijk zou zijn? Nee. Zijn we onwijs blij met deze hack en doen we de rest van ons leven niets anders meer? Ja.

Het kiezen van de juiste zeep

Uiteraard is zeep in veel gevallen juist helemaal niet fijn voor je huid. Het kan je huid natuurlijk onwijs droog maken en irritaties ontwikkelen. Het is dan ook wel belangrijk dat je kiest voor een zeep die goed is voor je huid – vooral wanneer je en hele gevoelige huid hebt! Ga op zoek naar zeep zonder geur- of kleurstoffen en test altijd eerst of je huid er goed op reageert.

Hoe creëer je soap brows?

Op TikTok zien we veel video’s voorbij komen van deze hack. Bekijk onderstaande video om erachter te komen hoe jij dit thuis precies op dezelfde manier kunt nabootsen:

@beautyindreamz Soap brows #eyebrowchallenge #eyebrowtutorial #makeuptutorial #fyp #foryou #foryoupage #soapbrows ♬ original sound – Nikki Liz♡

Lees ook: Wenkies á la Cara Delevigne: wenkbrauwen lamineren