Goed nieuws voor alle Soof fans, Soof 3 is vanaf vandaag ook te zien op Netflix. Deze laatste film van de Soof-triologie was een groot succes toen hij in de bioscoop te zien was. Dus plan alvast je filmavond met je vriendinnen in en kijk deze romcom lekker thuis vanaf je bank!

soof 3 Netflix film bioscoop
Bron: Soof 3

Over Soof 3

Als je de andere twee films hebt gezien weet je dat Soof, gespeeld door Lies Visschedijk, geen makkelijke tijd achter de rug heeft. Maar nu in het derde film heeft ze eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze voelt zich helemaal happy, haar restaurantje, de Kooksoof loopt lekker en haar kinderen zijn groot en zelfstandig geworden.

Maar dan krijgt ze slecht nieuws over haar gezondheid, en als dat nog niet erg genoeg was, komt haar dochter Sascha thuis samen met haar verloofde. Wat!? Soof moet leren om niet alles alleen te willen doen en ook hulp van andere toe te laten. Ze is die hulp namelijk waard en haar familie houdt ook bizar veel van haar.

Helemaal zin gekregen om Soof 3 te kijken? Wij hebben hieronder alvast de trailer voor je!

Film avondje

Heb je na Soof 3 helemaal zin om nog meer films te kijken en er lekker een film avondje van te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft namelijk een heel aantal bioscoopfilms aan hun collectie toegevoegd. En wij vertellen je precies welke films dat zijn.