Als echte zoetekauwen is er bijna niks waar je ons blijer mee kan maken dan een milkshake. Nu komen de standaard smaken als aardbei, vanille en chocolade wel onze strot uit dus vonden we het tijd voor iets nieuws. Dit recept voor spekkoek milkshake is zo lekker dat ‘ie alle boys naar de yard brengt.

spekkoek milkshake
Bron: Culy.nl

Recept voor spekkoek milkshake

Dit recept is eigenlijk het beste van beide werelden. We waren dan ook helemaal door het dolle toen we deze spekkoek milkshake tegen kwamen op Culy.nl. Heel gezond is hij natuurlijk niet, maar eens in de zoveel tijd mag je jezelf best wel even extra verwennen. Je maakt hem super snel (in 2 minuten) en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig voor een huge milkshake:

  • 5 á 6 bollen vanille ijs
  • 120 ml volle melk
  • 1 theelepel spekkoekkruiden (haal je bij de toko)
  • slagroom
  • plakje spekkoek (garnering)

Dit ga je doen:

Doe de melk, de spekkoekkruiden en het ijs in een blender en mix tot een glad schuimend mengsel. Giet de shake in een glas (of twee kleinere glazen) en garneer met slagroom en een plak spekkoek als finishing touch. Hij is het lekkerst als je hem meteen opdrinkt.

Natuurlijk kun je met een milkshake alle kanten op. De basis bestaat altijd uit ijs en melk, en daarna kan je je eigen smaken toevoegen. Wat dacht je van een Snickers-milkshake of een Oreo-milkshake met caramel swirl? Dit klinkt als milshake heaven…

Lees ook: 7x smoothies die naar milkshakes smaken