In een relatie kan je soms minder steamy periodes ervaren. Waar jullie in het begin niet van elkaar af konden blijven, begint dat gevoel langzaam te verdwijnen. Een vrijpartij voelt altijd als hetzelfde riedeltje en de spanning is vaak ver te zoeken. Juist op dat moment is het belangrijk om jullie intieme momenten te verbeteren en hoe kun je dat beter doen dan met een mega spicy bucketlist?

Spicy bucketlist

We zijn allemaal wel bekend met het concept van een bucketlist. Een lijst met dingen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. Normaal gezien staan daar dingen op als bungeejumpen of het zien van het noorderlicht. Toch kun je er ook speciaal één maken die de activiteiten wat dichter bij huis houdt: een bucketlist voor in de slaapkamer. Wij helpen je een handje om je eigen spicy bucketlist vorm te geven.

spicy bucketlist
Bron: Pinterest

1. Koop nieuwe spannende lingeriesetjes

Een spannend lingeriesetje kan het verschil maken tussen de lakens. Je kunt er natuurlijk zelf eentje uitzoeken en het setje als verrassing aantrekken. Toch kan het ook juist leuk zijn om het samen uit te zoeken. Zie het als een beetje voorpret, want jullie weten beide wat ervan gaat komen.

2. Schaf meerdere speeltjes aan

Speeltjes zijn echt niet alleen voor individueel gebruik en kunnen bijdragen aan een heet avontuurtje tussen de lakens. Als je normaal alleen gebruik maakt van je toys wanneer je alleen bent, kun je ervoor kiezen deze er ook een keer bij te pakken wanneer jullie samen zijn. Heb je er nog geen? Dan kunnen jullie op zoek naar iets wat jullie beide leuk vinden.

3. Kijk samen naar spicy films of series

Je moet ervan houden, maar als jullie het beide kunnen waarderen kan het zeker voor spanning zorgen in de slaapkamer. Ga gewoon eens op onderzoek uit en kijk wat het doet.

4. Probeer verschillende plekken uit

In de openlucht, in de auto of onder de douche. Je hoeft echt niet altijd in bed te duiken om een vuurwerk te hebben. Juist andere locaties kunnen ervoor zorgen dat de spanning en het vuurwerk weer terugkomen.

5. Ga voor stout

Ieder mens kan een beetje stout wel waarderen. De één vindt het stiekem best leuk om vastgebonden of geblinddoekt te worden en de ander kan een pikant rollenspel wel waarderen. Spreek het eens naar elkaar uit, zodat jullie op de hoogte zijn van elkaars voorkeuren. Daarna kunnen jullie ermee aan de slag!

spicy bucketlist
Bron: Fifty Shades of Grey

Lees ook: Meer actie tussen de lakens? Dan moet je je slaapkamer in deze kleur verven