Heb jij 0,0 motivatie om te sporten? We snappen je maar al te goed, hopelijk kunnen we je een handje helpen! Want wie wil er nou niet sporten in een fancy, maar bovenal, fijne omgeving? Het is daarnaast mega belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de gym tijdens het sporten. Daarom hebben wij de mooiste sportscholen van Amsterdam voor je op een rijtje gezet. No more excuses…..

Bluebirds Amsterdam

Door de huiselijke sfeer die is gecreëerd in deze yogastudio, zul jij je binnen no time thuis voelen. De trainers zijn blij om jou te verwelkomen in de studio’s die voelen als woonkamers. Keihard trainen kan natuurlijk altijd, maar daarnaast ben je bij Bluebirds ook welkom voor meditatie, yoga, voedingsadvies, fysio, coaching en zelfs een massage…Mmmm, tijd voor some zen time!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bluebirds – Yoga Amsterdam (@bluebirdsamsterdam) op

Saints & Stars

Turn your workout into a party bij Saints & Stars! Menig BN’er is jou al voorgegaan bij Saints & Stars, dus maak je maar geen zorgen, je vervelen doe je hier zeker niet. Voor een extra steuntje in de rug schrijf je je in voor de fanatieke groepslessen bij Saints & Stars. Door de clubachtige setting, uptempo beats en motiverende trainers ren jij je in no time naar een topconditie op die loopband! Geen zin in een groepsles? Geen zorgen! Vrij trainen kan ook.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Saints & Stars (@saintsandstars) op

Vélo Cycle Studio Amsterdam

Een hele intensieve workout op de fiets met keiharde muziek? Yes! Heerlijk stoom afblazen na een lange werkdag. 45 minuten lang knallen in een donkere ruimte op harde muziek en je hebt je sportdosis van de dag weer gehad. Wiehoe!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vélo Amsterdam – Cycle Studio (@wearevelo) op

Lees ook: Met deze 5 sporten verbrand je de meeste calorieën