Last van spierpijn of vind je het simpelweg heerlijk om lekker gemasseerd te worden? De massage guns gingen een paar maanden terug viral op TikTok, maar waren destijds superduur. Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar het schijnt echt heel fijn te zijn. En dankzij de prijs waarvoor Action ‘m nu verkoopt, is het best het uitproberen waard.

Ultiem genieten

Ben je toe aan wat ontspanning of heb je regelmatig spierpijn, maar zit je even te krap bij kas om een professionele massage te boeken? Maak je geen zorgen, want de Action verkoopt een massagepistool en je kan ‘m vandaag nog voor een prikkie kopen!

Het gloednieuwe massagepistool van Action is van Silvergear en heeft maar liefst 6 verschillende snelheidsniveaus. Daarnaast wordt-ie geleverd met 4 opzetstukken, waarmee je je massage precies kunt afstemmen op jouw behoeftes. Je kunt het apparaat met een USB-kabel opladen, waarna de massage gun tot 2 uur mee gaat.  De massage gun schakelt zich na elke 15 minuten automatisch uit, zodat je het apparaat nooit overmatig gebruikt.

Massagepistool Action
Bron: Action

Massage by you

Of je nu een fanatieke sporter bent waardoor je vaak spierpijn hebt of gewoon iemand die graag wil ontspannen, het Silvergear massage-apparaat is een must-have voor iedereen die zich op zijn best wil voelen! Het is dan ook een super leuk cadeau voor wellicht een verjaardag, Sinterklaas of kerst. En het is ook niet super duur, want de massagepistool kun je online voor maar €24,95 kopen. Zo goedkoop!

Ook leuk

Zo’n massagepistool is natuurlijk amazing, maar heb jij er net wat meer geld voor over om thuis écht ultiem te kunnen ontspannen? Dan is deze massagestoel van de Lidl iets voor jou. Deze massagestoel heeft óók de gouden handjes die je zoekt wanneer je een massage boekt. Alleen doet hij dit gewoon vanaf jouw eigen huis.

De stoel heeft genoeg functies om jou compleet te laten ontspannen. Door de L-vorm kun je in ieder geval genieten van een complete lichaamsmassage. Verder heeft de stoel ook nog eens verschillende automatische programma’s. Zo heeft hij een kneed- en klopmassage voor het hele lichaam, programma’s voor specifieke gedeeltes voor je lichaam zoals de bekken of je billen én heeft hij een revitaliserende luchtdrukmassage als optie. Heer-lijk!