Alles wordt duurder: benzine, boodschappen en natuurlijk loopt ook je energierekening flink op. Ben jij nu op zoek naar een manier hoe je bakken met geld kan besparen aan energie? De Action verkoopt een spotgoedkope tool die je helpt om je energierekening flink te verlagen.

eyecatcher voor in je interieur Action

Hoge energierekening

Als je op jezelf woont dan heb je vast al gemerkt dat de energieprijzen flink zijn gestegen. Erg vervelend, want veel mensen hebben moeite met rondkomen. Ondanks dat er vanuit de regering al oplossingen worden bedacht – denk aan het prijsplafond dat per 1 januari wordt ingezet – blijven de prijzen torenhoog. Gelukkig is Action er om ons te redden van deze hoge kosten.

Action LSC Smart Connect heating set radiatorknop

Het is een hele mondvol, maar zeker een onmisbare tool in deze gekke tijden: de Action LSC Smart Connect heating set radiatorknop. Aan de naam hoor je het eigenlijk al, het is een slimme radiatorknop die je op je verwarming kan installeren. Deze knop heeft allerlei verschillende functies. Denk aan open raam detectie, vakantiemodus, verbinding met zowel Amazon Alexa als Google Home én een app waarmee je al je kamers individueel kan verwarmen. Daarnaast is-ie ontzettend makkelijk te installeren: je hebt er geen extra gereedschap voor nodig.

Action raadt wel aan om de handleiding goed door te lezen voor installatie. Hierdoor kom je erachter wat deze radiatorknop allemaal kan. Zo heeft ‘ie dus open raam detectie, wat inhoudt dat de radiatorknop herkent dat je je raam opendoet door de plotselinge daling in temperatuur (een daling van vijf graden Celsius binnen vijf minuten). Zodra die dit herkent, stopt de radiatorknop met het verwarmen van de kamer.

Voordelen

Op de site van de Action lezen we dat de radiatorknop allerlei handige voordelen heeft. Zo belooft die energie te besparen, kan je de temperatuur van iedere kamer apart instellen én kun je met de app je huis alvast verwarmen voordat je thuiskomt. Wel is het handig om te weten dat deze tool alleen online verkrijgbaar is. Shop ‘m hier!

Lees ook: 6 tips om je huis warm te houden zónder een te hoge energierekening