Als een soort cocons lijken ze in de bomen te hangen, een soort vogelnestje voor mensen. Het zorgt voor een sprookjesachtig gezicht. Met een uitzicht over het regenwoud en een eigen zwembad, behoort dit hotel tot het lijstje ‘droombestemmingen’.

Foto via Booking.com

Keemala Tree Pool Houses – Phuket

De villa’s van Keemala beschikken over werkelijk alles wat jij nodig hebt voor de beste ervaring tijdens je reis. De comfort is van ongekende hoogtes en de villa’s zijn van alle gemakken voorzien. De oversized bedden met Egyptische lakens van katoen, een indrukwekkend uitzicht over de jungle en de bergen en een privé zwembad zorgen ervoor dat jij deze vakantie niet snel vergeet.

Foto via Gypsea Lust
Foto via Gypsea Lust

Ideale huisjes om tijdens je reis compleet tot rust te komen

Deze super schattige huisjes zijn ideaal om tijdens je roadtrip door Thailand volledig tot rust te komen. Twee verdiepingen voor jezelf. Zie je het al voor je? Je wordt wakker, doet je gordijnen open en kijkt uit over een prachtige jungle. Vervolgens neem je een duik in je privézwembad van 25 m2 en trekt een paar baantjes. Goed begin van de ochtend! Bij de luxe spa van het hotel kun je terecht voor verschillende, heerlijke massages of ontspan in een van de sauna’s, aromatherapiebaden en de regendouches. Ook voor lekker eten ben je hier op de juiste plek. De speciale kooktechnieken van de koks bezorgen je een ware smaaksensatie. Er is een mogelijkheid uit twee restaurants. Het ‘normale’ restaurant ‘Mala Restaurant’ is voor alledag. Wil je wat speciaals? Bij de ‘Cha-La’ pool side kun je terecht voor verfrissing in de zon. De gezellige lounge binnenin een van de boomhutten is perfect om nog een drankje na te doen. Kortom, deze plek heeft alles wat je nodig hebt en de beelden laten ons watertanden om het vliegtuig naar Phuket te nemen.

Foto via Keemala Phuket
Foto via Keemala Phuket

Lees ook:

Deze accommodatie in Griekenland mag zeker niet ontbreken op jouw bucketlist.