Heb je zin om iets nieuws te proberen in bed? Standje 69 is altijd een goede optie. Niet iedereen is even fan van dit standje, maar wij leggen je uit waarom dit standje wél heel leuk kan zijn. Dit zijn 4 redenen waarom jij vanavond nog standje 69 moet proberen.

standje 69
Bron: 50 Shades of Grey

4 redenen waarom jij vanavond nog standje 69 moet doen

Even een opfrissertje; bij standje 69 hebben jullie tegelijkertijd orale bevrediging. Een persoon gaat op zijn rug liggen, en de ander gaat daar bovenop maar dan andersom. Zo kunnen jullie elkaar tegelijkertijd bevredigen. Waarom je dit vanavond nog moet proberen? Wij leggen het uit.

1. Jullie kunnen elkaar tegelijkertijd verwennen

Bij dit standje hoef je niet op je beurt te wachten, jullie kunnen elkaar gewoon lekker tegelijkertijd verwennen. Ideaal! Zo zijn jullie beide lekker opgewarmd mochten jullie een stapje verder willen gaan.

2. Het maakt je seksleven spannend

Standje 69 is een echte uitdaging en maakt het daardoor ook perfect voor koppels die wat nieuws willen. Voor veel mensen is het buiten hun comfortzone, wat het spannend houdt. Je bent niet alleen bezig met je eigen plezier, maar ook met die van je partner.

3. Je houdt van orale bevrediging

Als je houdt van orale bevrediging is dit standje, logischer wijs, pérfect voor jou. Het geven van orale bevrediging vinden veel mensen leuk om te doen, maar het ontvangen is natuurlijk ook heel leuk.

4. De een wordt niet meer verwend dan de ander

Je kan in ieder geval geen discussies krijgen over de rolverdeling, jullie krijgen beide evenveel aandacht. Hierdoor krijgen jullie een mooi balans van geven en nemen, iets wat je natuurlijk wilt.

Lees ook: De reden dat je een spiegel moet gebruiken tijdens het vrijen