Seks tijdens je menstruatie is voor vele vrouwen een van die taboes waar ze niet aan moeten denken. Zonde! Seks tijdens je menstruatie brengt juist heel veel voordelen met zich mee. Zo kun je betere orgasmes krijgen als je ongesteld bent, en vermindert het buikkrampen. Wij zetten verschillende standjes die goed werken als je ongesteld bent op een rij!

standjes die goed werken als je ongesteld bent

Staand onder de douche

Als je ongesteld bent is seks staand onder de douche misschien wel het fijnst. Door de warme straal van de douche blijft er ook geen mess achter. Je kan het beste, met je gezicht naar elkaar toe staan, waarbij je een been omhoog houdt, of om je partner slaat. Pas wel op dat je niet uitglijdt!

Forward facing spoons

Bij dit standje liggen jullie met je gezicht naar elkaar, wat zorgt voor veel intimiteit. Sla een been om zijn heup op hem te helpen. Bij dit standje zorg je ervoor dat hij niet te diep in je kan komen, perfect voor als je last van buikkrampen hebt.

Op je zij liggend

Bij dit standje liggen jullie lepeltje-lepeltje, wat zorgt voor full body contact. Niet alleen is het heel comfortabel als ‘kleine lepel’ hoef je ook niet zoveel te doen. En dat is toch wel mooi meegenomen als je ongesteld bent.

De lotus

Ook dit standje zorgt voor veel intimiteit tijdens je menstruatie. Laat je lover op bed zitten met zijn benen lang uit. Jij gaat er bovenop zitten met je benen om zijn middel, zodat je in de lotushouding zit.

Doggy style

Je kan het niet zo gek bedenken bij doggy style. Naast de klassieke variant kun je ook op je buik liggen met je billen omhoog. Leg om het makkelijker te maken een kussen onder je buik. Zo kan je partner dieper in je komen. Je zou ook anale seks kunnen overwegen wanneer je ongesteld bent.

Lees ook: 4 seksstandjes die je graag vandaag nog uitprobeert