Breda, een stad met een knusse en gezellige binnenstad. Gezellig terrasjes, de mooiste gebouwen en de leukste winkels. In Breda kun je je gemakkelijk 24 uur vermaken en wij maken je het alvast wat gemakkelijker door de perfecte 24 uur volledig voor je uit te stippelen.

Overnachten bij Bliss Hotel

Midden in het hart van Breda, naast de Onze-Lieve-Vrouwenkerk ligt dit sfeervolle hotel met 9 unieke kamers. Elke kamer heeft een ander thema, waardoor het altijd een verrassing is in welke kamer je zult verblijven. Ben je na een drukke dag door Breda helemaal uitgeput? In dit hotel serveren ze het diner gewoon op je suite als je dit wilt. Het restaurant Chocolat beschikt over de beste keukens van Breda, dus dit zal je zeker smaken.

24-uur-stedentrip-bliss-breda-femfem 24-uur-stedentrip-bliss-hotel-femfem

Ontbijt bij KAMU

Een fietsenmaker en ontbijt-/lunchtentje ineen, hoe leuk is dat. Geniet van de heerlijke koffie’s of begin je dag met een van de heerlijke taartjes, why not? Heb je toch liever een ‘normaal’ ontbijtje? Bij KAMU kun je genieten van versgebakken brood of een heerlijk yoghurtje met muesli. Kortom, voor ieder wat wils en net wat anders dan normaal.

Lunch bij In Kannen en Kruiken

Dit hippe tentje nodigt je uit om binnen een hapje te komen eten. Het hippe behang, de gekleurde stoeltjes en de huiselijke sfeer maken dit tentje tot een gezellig hotspot. Alle gerechten zijn de gehele dag door te bestellen, dus wil jij graag overnight-oat carrot cake als lunch, kan geregeld worden! Naast de gewone kaart is er ook aan de kleintjes gedacht én kun je hier terecht voor een heerlijk borrelhapje of een lekker stuk taart. En bij lekker weer gaan we natuurlijk naar buiten naar de stadstuin.

24-uur-stedentrip-lunch-breda-femfem

Winkelen bij Lila The Store

Bij Lila The Store kun je terecht voor de mooiste kleding en woonaccessoires. Met wit als boventoon, straalt deze winkel rust uit, wat ik persoonlijk heel prettig vind winkelen. Schoenen, kleding, sieraden en de mooiste spulletjes voor je interieur, Lila heeft het allemaal.

Nog even winkelen en koffie drinken bij Noos31

Met de mooiste fashionitems, vlinders en planten overal waar je kijkt, unieke interieur items en de lekkerste koffie hoort Noos31 in dit rijtje thuis. Wanneer je denkt dat je alles gezien hebt, wat bijna niet gaat omdat ze zoveel leuke spulletjes hebben, kun je in het Nooscafé genieten van een heerlijk bakje koffie, om vervolgens jullie shopdagje te vervolgen.

Dineren bij Loff

Vanaf de voorkant lijkt dit restaurant niet heel bijzonder, maar wanneer je binnenstapt, word je overladen met licht. De achterwand van dit restaurant bestaat uit stalen balken met glas, waardoor er lekker veel licht naar binnen schijnt, wat een heel mooi gezicht geeft. Loff geeft je net een andere ervaring dan de meeste restaurants. Naast dat het gezond, biologisch en voor een groot deel vegan is, mag je zelf je eten opscheppen. In het midden van het restaurant vind je namelijk een buffet met de lekkerste gerechten. Van verse soepen tot de lekkerste curry. En je betaalt naarmate de hoeveelheid je opschept. Ideaal!

Heb je de vorige 24 uur in.. gemist? Kijk hier wat je allemaal kunt doen in Arnhem.