Heb je het wel eens gehad dat je iemand nieuws ontmoet and you just click? Jullie kunnen uren praten en het lijkt net of jullie elkaar al je hele leven kennen. Nu kan het zijn dat de sterren hier een rol in spelen. Bepaalde sterrenbeelden (vaak met gemeenschappelijke eigenschappen) klikken namelijk ontzettend goed met elkaar.

deze sterrenbeelden zijn besties
Bron: Euphoria

Bestie duo’s

Meestal als we het over compatibility hebben bij sterrenbeelden hebben we het over romantische relaties. Maar ook in vriendschappen kan je sterrenbeeld een belangrijke rol spelen. Ik ben zelf een aarde-teken, en al mijn close vriendinnen zijn óf een aarde-teken of een water-teken. Toeval? Ik denk het niet.

Ram & Leeuw

Rammen zijn heel energiek dus ze hebben iemand nodig die dit energielevel matcht. Rammen zijn altijd bezig en zullen niet snel stilzitten om over hun gevoel te praten – of ja, niet totdat je een Ram echt goed kent. De Leeuw past perfect bij de vurigheid van de Ram. Ze houden allebei van socializen en staan graag in het middelpunt. Never a dull moment!

Stier & Steenbok

Stieren horen dit niet graag maar ze zijn erg koppig (sorry!). Ze zijn ook erg gericht op hun alone time en zullen niet snel hun huis verlaten om vrienden te maken. De Steenbok is de beste match voor de Stier omdat ze enorm veel gelijkenissen hebben. Beide zijn enorm betrouwbaar dus als ze een afspraak maken met elkaar komen ze die sowieso na.

Kreeft & Vissen

Deze water-tekenen zwemmen met elkaar, letterlijk. Kreeft en Vissen zijn beide erg gevoelig, en zullen elkaar daardoor goed begrijpen. Ze zullen elkaar dus nooit judgen voor hun gevoelens.

Schorpioen & Maagd

Schorpioen en Maagd zijn partners in crime. Beide tekenen analyseren alles tot in de puntjes. Maagden zijn enorm supportive, en matchen daarom goed met de intense loyaliteit van de Schorpioen.

Weegschaal & Tweelingen

Deze lucht-tekenen houden ervan om een avondje te praten onder het genot van een goed glas wijn. Geen gebrek aan intelligente en diepgaande convo’s bij dit duo!

Boogschutter & Waterman

Hoewel de Boogschutter goed gaat met vurige tekens als Leeuw en Ram, is hij ook een bijzondere match met de Waterman. Beide tekenen zijn super open minded en geven veel om sociale rechtvaardigheid en politiek en discussiëren hier graag over.

Lees ook: Mannen met deze sterrenbeelden zijn husband material