Op veel dating apps is er nu de optie om je sterrenbeeld aan te geven – en dat is dus eigenlijk helemaal niet zo gek. Het sterrenbeeld kan namelijk enorm veel zeggen over hoe iemand als lover (en als ex!) is. Dus, voor welke sterrenbeelden kan je het beste naar rechts swipen als je opzoek bent naar husband material?

husband material
Bron: Gossip Girl

Mannen met deze sterrenbeelden zijn het meest geschikt voor een relatie

Natuurlijk is iedereen verschillend, en moet je dit met een korreltje zout nemen – astrologie is geen wetenschap after all. Toch hebben alle sterrenbeelden een paar eigenschappen die juist wel of niet fijn zijn voor in een serieuze relatie. Dating to marry? Match dan met één van de volgende tekenen.

Stier

We love Taurus men! Een Stier wil heel veel tijd met jou doorbrengen en is super romantisch. Hij zal je verwennen met luxe etentjes buiten de deur, boujee geurkaarsen en mooie setjes lingerie voor op speciale gelegenheden. Stieren staan erom bekend dat ze enorm trouw en betrouwbaar zijn, dus als een Stier zijn pijlen op je gericht heeft is het for life! Dit aarde-teken hecht enorm veel waarde aan stabiliteit en is een tikje materialistisch. Wanneer jullie gaan samenwonen zal jullie optrekje tot in de puntjes gestyled zijn.

Kreeft

Date je een Kreeft? Put a ring on it! Kreeften zijn echt husband material en zullen je altijd proberen om op je gemak te stellen. Kreeften zijn over het algemeen erg kalm en voor hen staat comfort bovenaan de prioriteitenlijst. Een man met Kreeft als teken is rustig en kan goed luisteren. Geloof ons, dat is zeldzaam bij mannen.

Boogschutter

Als je met een Boogschutter aan het daten bent mag je jezelf gelukkig prijzen. Boogschutters zijn geïnteresseerd in spiritualiteit en zijn altijd in voor een avontuurtje. It’s going to be a wild ride! Vaak zijn Boogschutters enorm good looking en weten ze dit ook, maar van binnen hebben ze een klein hartje. Cute! Met een Boogschutter zit je sowieso goed want hij zal er alles aan doen om jou happy te maken.

Lees ook: Dit zoek jij in een FWB-relatie volgens je sterrenbeeld