Zijn je vriendinnen jou altijd kwijt omdat je in je eentje op avontuur gaat? Sta je de hele avond op de dansvloer of heb je een nieuwe bestie? (lees: het meisje dat je drie minuten geleden op de wc hebt ontmoet). Iedereen gedraagt zich anders als ze nét iets te diep in het glaasje gekeken hebben. Je sterrenbeeld kan veel vertellen over hoe jij doet als je een paar drankjes op hebt. Ben jij benieuwd of het klopt? Lees dan snel verder, wij hebben alle sterrenbeelden voor je op een rijtje gezet.

Hoe gedraag jij je na een paar drankjes? Je sterrenbeeld verraadt het FEM FEM

Steenbok

Jij bent niet echt een party animal. Dansen in een bomvolle club – nah. Je vindt het veel gezelliger om buiten met mensen te kletsen. Een lekker snackje naar binnen werken in de snackbar op de hoek sla jij ook niet over. Je vergeet dit alleen vaak aan je vriendinnen te melden, waardoor jij op zaterdagavond regelmatig 20 appjes en 10 gemiste oproepen hebt van je bezorgde vriendinnen, ooooops.

Waterman

Je vertelt jouw levensverhaal aan iedereen die het maar horen wil, als je gedronken hebt ben je nog spraakzamer dan normaal en verander jij in een echte flapuit. Je bent naast erg spraakzaam ook nog eens super eigenwijs, heel fijn voor je vriendinnen, NOT! Wanneer zij je aan je arm mee naar huis willen sleuren ga jij dus écht nog niet mee! Je hebt het nog veel te gezellig met je super knappe gesprekspartner, dus no way dat je al naar huis gaat.

Vissen

Waar jij normaal een beetje afwachtend bent, gaan alle remmen los als jij eenmaal écht dronken bent, wiehoe! Je bent in voor alle voorstellen die je krijgt, hoe gekker hoe beter. Hoor ik daar shotjes? Duh! Dansen op de tafel? Moet kunnen!  Met jou hoef je je in ieder geval nooit te vervelen, het is alleen een beetje jammer dat er de volgende dag altijd beeldmateriaal tevoorschijn komt van jouw gekke acties…oopsie!

Ram

Jouw vriendinnen zijn ziek, zwak en misselijk, maar hallo het is zaterdagavond dus jij wilt partyen! Het lukt je dan ook elke keer weer om je vriendinnen toch over te halen om mee te gaan. Samen maken jullie de leukste avonturen mee, want op de een of andere manier weet jij altijd waar er na de club nog iets te beleven is, het is alsof je het ruikt. Hierdoor ontstaan er soms ook gekke situaties, maar dat vind jij alleen maar grappig en leuk, heb je weer een mooi verhaal om te vertellen, en de leukste herinneringen voor later!

Stier

Hoorde ik daar feestje? Let’s go! Jij bent de perfecte vriendin om mee te nemen. De rest van je vriendinnen heeft last van pijnlijke voeten, vermoeidheid of hoofdpijn maar jij hebt nergens last van! Maar gooit er iemand per ongeluk een glas wijn over je heen slaat je stemming ineens om. Je kan nog wel eens een beetje boos worden als er onverwachts iets gebeurd waar je niet heel blij mee bent…

Tweelingen

Jij snapt er eigenlijk niks van dat je geen cabaretier bent, je schudt de hele avond grappen uit je mouw alsof het niets is. Dit werkt ook zeker bij de mannen, ze vallen als een blok voor jouw humor en enthousiasme. Je hebt dan ook de hele avond super veel mensen om je heen en je geniet met volle teugen van al deze aandacht en je eigen grapjes.

Kreeft

Jij krijgt hele levensverhalen te horen van meiden die jij drie minuten geleden nog niet kenden. Doordat jij zoveel inlevingsvermogen hebt en nóg emotioneler wordt als je dronken bent voelen mensen zich helemaal thuis en vertrouwd bij jou. Jouw vriendinnen vragen zich vaak af waar je blijft en willen je weer de dansvloer op trekken, maar jij laat je nieuwe vriendin, – waar je net mee in een heel diepgaand gesprek zit, zeker niet alleen. Ze heeft het enorm zwaar en jij kunt haar helpen met een goed gesprek, dat moeten je vriendinnen wel begrijpen toch….

Leeuw

Jij bent helemaal fan van uitgaan op de zaterdagavond! Waar jij dan het meest te vinden bent? Op de dansvloer natuurlijk! Jij staat de heeeeeele avond te dansen en te sjansen en te genieten van je eigen moves. Dancebattle? Kom maar op! Je schrikt er wel een beetje van als je jezelf ziet in de spiegel op de wc, zweetdruppels, iel! Een beetje poeder, kapsel fixen en je bent weer helemaal ready voor de dansvloer!

Maagd

Iedere vriendinnen groep heeft wel een ‘mama’ nodig, en jij bent dat! Zelfs na een shotje (of 6) teveel maak jij je graag nuttig en help jij iedereen. Is het tijd om naar huis te gaan? Dan ben jij degene die je alle vriendinnen bij elkaar verzameld, maakt niet uit waar je mee bezig bent. Ook zorg jij er altijd voor dat je vriendinnen jou een appje sturen als ze thuis zijn, dan kun jij met een gerust hart gaan slapen.

Weegschaal

Jij hebt er na een avondje uitgaan een stuk of 800 nieuwe vrienden bij die je op de gekste feestjes en plekken weer tegenkomt. Je vriendinnen blijven maar tegen je zeggen dat je niet met onbekenden mee moet gaan,  maar jij houdt van dit soort avontuurtjes. Want zeg nou zelf, als je voorzichtig bent leg je toch nooit leuke contacten?

Schorpioen

Jij weet precies wat je wilt en zorgt er ook voor dat je dit krijgt. Jij gaat nog niet naar huis voordat jouw doel is bereikt, of dit nou gaat om een gratis drankje of een telefoonnummer, je zorgt ervoor dat dit no matter what gaat lukken. Heb je je doelen voor de avond bereikt? Pas dan is het tijd om naar huis te gaan.

Boogschutter

Jij bent een echte vredestichter, ook tijdens een avondje uit. Hebben je vriendinnen ruzie met elkaar? Of met de barman? Met het meisje van de garderobe? Geen paniek, jij regelt het wel. Door deze eigenschap kom je zelfs weleens middenin een ruzie terecht van mensen die je helemaal niet kent…Op de een of andere manier trek jij dit soort drama aan. Is de ruzie opgelost? Gelukkig, nu kan jij weer gerust verder dansen!

Lees ook: De 7 verschillende soorten single vriendinnen die je hebt