Break-ups kunnen best heftig zijn, maar soms zijn ze nodig. Het kan zijn dat je partner iets heeft gedaan waar jij je niet overheen kan zetten. Het kan ook prima dat je niet meer zoveel voelt als eerst of dat een van jullie is verhuist. Je sterrenbeeld kan meer vertellen over liefde dan je misschien denkt, de reden dat je iemand zou dumpen bijvoorbeeld.

Natuurlijk ken jij je relatie beter dan wie dan ook. Ben je nog samen met je lief en ben je superblij? Dan is er niks om je zorgen over te maken. Toch kan het leuk zijn om deze lijst te checken en het sterrenbeeld van je partner ook mee te nemen. Het is namelijk altijd een pluspunt om meer te weten te komen over je schatje, zelfs astrology wise!

sterrenbeeld dumpen FEM FEM

Ram (21 maart/20 april)

De reden om een relatie te beëindigen voor Ram is verveling. Ja Ram, jij wordt snel verliefd. Je bent gek op het gevoel van vlinders in je buik en je bent waarschijnlijk ook een kei in flirten. Door je snelle romances is het wel aan je partner én jezelf om verliefd te blijven. Verveel jij je? Dan ga jij snel door naar de volgende.

Stier (21 april/21 mei)

De reden om een relatie te beëindigen voor Stier het gemis van vertrouwen. Anders dan Ram is een Stier 9 van de 10 keer in een relatie om er in te blijven. Het is voor jou geen normale zaak om een partner te laten gaan, jij moet een hele goede reden hebben om iemand te laten gaan. Die reden is meestal een gemis van vertrouwen. Gaat je partner vreemd of doet hij of zij iets anders waardoor vertrouwen een hele klus voor jou wordt? Dan is het snel einde verhaal bij jou.

Tweelingen (22 mei/21 juni)

De reden om een relatie te beëindigen voor Tweelingen is oppervlakkigheid. Het lijkt misschien niet zo Tweelingen, maar jij bent opzoek diepgang en zoekt dat ook in je partner. Je wilt met hem of haar over alles kunnen praten en aan het nadenken gezet worden door je lief. Wanneer dit niet het geval is en er teveel stiltes vallen haak jij snel af.

Kreeft (22 juni/23 juli)

De redenen om een relatie te beëindigen voor Kreeft zijn verschillende principes. Kreeften hechten veel waarde aan familie. Wanneer een kreeft merkt dat zijn of haar partner deze idealen niet met hun deelt knapt de Kreeft af.

Leeuw (24 juli/23 augustus)

De reden om een relatie te beëindigen voor Leeuw is het gemis van waardering. Leeuw, jij staat graag in de spotlights. Jullie zijn echte gevers en hele gepassioneerde lovers maar verwachten daar wel wat voor terug. Wanneer jullie je niet gewaardeerd voelen en het gevoel krijgen dat je partner helemaal niet blij met jullie is lopen jullie vaak weg.

Maagd (24 augustus/23 september)

De reden om een relatie te beëindigen voor Maagd onduidelijkheid. Jij hebt een plan nodig en het gevoel hebben dat je bezig bent iets groters dan jezelf. Je wilt weten wat, waar en hoe dingen gebeuren. Zo kan jij er een plan over kan maken, pas dan kan jij relaxen Maagd. Hoewel je partner waarschijnlijk niet zo gestructureerd als jou hoeft te zijn is een partner zonder enig spoor van een plan niet iets waar jij per se naar zoekt.

Weegschaal (24 september/23 oktober)

De reden om een relatie te beëindigen voor Weegschaal is het feit dat je partner je vrienden niet waardeert. Weegschalen houden van hun sociale leven. Jullie zijn dromerig en romantisch in de liefde maar dit kan snel veranderen als jij je vrienden niet regelmatig kan zien. Is je partner niet geïnteresseerd in dubbel dates met je beste vriendin? Dan is de vlam voor Weegschaal snel uitgebrand.

Schorpioen (24 oktober/22 november)

De reden om een relatie te beëindigen voor Schorpioen is het gevoel hebben dat je partner je niet kan handelen. Schorpioenen zijn intens, heel intens. Natuurlijk is niet iedereen daarvoor opgewassen en daar gaat het dan ook mis. Je stelt je niet snel open maar wanneer dit gebeurt verwacht je daar wel de volle 100% voor terug. Gebeurt dit niet? Dan is jullie toekomst in ieder geval niet zeker.

Boogschutter (23 november/22 december)

De reden om een relatie te beëindigen voor Boogschutter is het gemis van vrijheid. Jij bent de avonturier van alle sterrenbeelden en dat wil je graag zo houden. Als je lief dit niet kan waarderen en je tegen probeert te houden ben jij het hier waarschijnlijk niet mee eens.

Steenbok (23 december/2o januari)

De reden om een relatie te beëindigen voor Steenbok is doelloosheid. Steenbokken zijn heel doelgericht en zijn bereid om er hard voor te werken. Wanneer je partner deze interesses niet deelt is het snel einde verhaal.

Waterman (21 januari/18 februari)

Bij Waterman ligt het allemaal even anders. Er is niet per se een reden voor jullie om een relatie te beëindigen. Het probleem ligt meer bij het feit dat het voor jullie moeilijk is om verliefd te worden. Voor een Waterman is het een hele klus om zich open te stellen aan iemand anders. Jullie doen het perfectly fine alleen en dus kan het lastig zijn om je te binden.

Vissen (19 februari/20 maart)

De reden om een relatie te beëindigen voor Vissen is het gemis van support. Vissen, jij bent creatief en hebt een hele goede intuïtie. Juist daarom zoeken jullie een partner die er 100% voor je is. Wanneer Vissen zich niet gesteund voelen daalt de slagingskans van de relatie enorm!