New year, new me. Of toch niet. Je aan goede voornemens houden is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Maar voor sommige mensen ís dit nou ook eenmaal makkelijker. Deze drie sterrenbeelden kunnen zich dus écht niet aan hun goede voornemens houden!

dua lipa sigaret
Bron: Pinterest

Kreeft

Dat de Kreeft een enorm gevoelig sterrenbeeld is, zal vast niet meer als een verrassing komen. Het verbaast ons dan ook niks dat dit sterrenbeeld niet van verandering houdt. Ze houden van hun gewoontes en vaste routines en willen absoluut niet dat er iets verandert. In het nieuwe jaar eerder naar bed? Nee hoor, een week later blijven ze gewoon weer tot diep in de nacht op.

De Kreeft is erg gehecht aan hun gewoontes, waardoor het voor hun erg moeilijk is om hun leven om te gooien. Dit moet geleidelijk met de tijd gebeuren, anders is het too much. Gewoontes opgeven is voor Kreeft erg moeilijk.

Tweelingen

Als er iemand besluiteloos is, dan is het de Tweelingen wel. Het ene moment besluiten ze drie keer per week naar de sportschool te gaan, terwijl ze het andere moment een wereldreis willen maken. Voor een beetje zelfontdekking, natuurlijk. De goede voornemens van de Tweelingen veranderen iedere week, waardoor ze nooit iets afmaken. Misschien is dát een goed voornemen, Tweelingen? 😉

Steenbok

Als er iemand goed kan luieren, dan is het de Steenbok wel. Dat is ook waarom dit sterrenbeeld nooit zijn goede voornemens uit kan laten komen. Gezonder gaan leven en vaker sporten? Dat zit er niet in. Meer tijd in de natuur spenderen? Not going to happen. Zie de Steenbok maar eens van de bank af te krijgen. Als de Steenbok niet direct resultaat ziet, willen ze er direct mee ophouden. Volgens hun zijn goede voornemens dan ook een enorme tijdverspilling.

Lees ook: Bewezen: dit zegt jouw sterrenbeeld over je gezondheid