Je herkent het wel: je bent net een tijdje met iemand aan het praten, en je begint hem/haar wel leuk te vinden. Maar dan ineens laat diegene niks meer van zich horen… Ghosting is totaal geen pretje, want je verlangt waarschijnlijk gewoon naar duidelijkheid en oprechtheid. Maar toch laat hij/zij jou in een klap zitten. Wij snappen je, en daarom waarschuwen wij je graag. Let eens wat vaker op deze 3 sterrenbeelden, want zij hebben een grotere neiging dan gemiddeld om te ghosten. Thank us later.

Sterrenbeelden ghosten FEM FEM

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn echte charmeurs, en ze nemen je snel mee in hun eigen vorm van romantiek. Wanneer ze geïnteresseerd in iemand zijn, lijkt het soms alsof je de enige bent die voor hen bestaat. Ze zijn intellectueel erg sterk en leven hun leven in een hoog tempo. Vaak zijn ze in hun hoofd verder dan anderen, en verlangen naar iemand die hun tempo goed bij kan houden. Omdat diegene jou heel snel meeneemt in zijn interesse in jou, denk jij dat het wel goed zit tussen jullie. Niks is minder waar, want Tweelingen raken hun interesse ook heel snel kwijt. Ze vinden de spanning tussen jullie even leuk, maar als het iets minder wordt gaan ze al snel naar iemand anders. En wat er dan gebeurt? Precies, ze zullen in dat geval voor de makkelijke weg kiezen en ghosten.

Weegschaal

Weegschaal is een echte romanticus, en wil graag balans in zijn leven. Ze hebben graag de liefde in hun leven en hebben graag een persoon om hun leven mee te delen. Wanneer ze denken iemand gevonden hebben die dit kan waarmaken, laten ze zich vaak helemaal meeslepen. Vaak heeft de Weegschaal het ook een beetje mis, en heeft de omgeving waarin hij/zij zit veel invloed op hun gevoel. Het is vaak een momentopname bij hen, waardoor ze zich snel vergissen in iemand. Ze zien vaak later pas in dat diegene niet juist voor hen is. De Weegschaal zal er alles aan doen om de ongemakkelijke confrontatie van de relatiebreuk te vermijden, en ghost je daarom in plaats van rechtstreeks te zijn. Ze voelen zich wel schuldig, maar zullen daardoor niet anders handelen.

Boogschutter

Boogschutter neemt iedereen mee in zijn optimisme en grote passie voor het leven. Hij is enorm romantisch, maar ook erg veranderlijk. Hij wil graag veel ontdekken van het leven en zal nooit lang in dezelfde situatie blijven in zijn leven. Daarom gaat hij snel van de een over op de ander. Ze hebben graag hun vrijheid en gaan graag hun eigen weg, een Boogschutter laat zich niet snel vastleggen! Als ze weggaan is er niet altijd een waarschuwing, en dan is ghosten dus een goed alternatief, aldus de Boogschutter… Hij doet het niet met opzet, maar het is net zoals de seizoenen; wanneer de Boogschutter klaar is voor wat anders, dan is het hoog tijd voor verandering.

Ghosten een trend? Dit is waarom dat voorlopig nog wel zo blijft.