Mensen hebben sinds dat ze jong zijn al verschillende vriendschappen die ze moeten blijven koesteren. Zo vindt de ene het lastiger om vriendschappen te onderhouden dan de ander. Het kan zo zijn dat je sterrenbeeld wat zegt over hoe goed jij vriendschappen kan onderhouden. Maar met welke sterrenbeelden kun je nou het moeilijkst vrienden blijven?

Weegschaal

Met een Weegschaal is het erg moeilijk om vrienden mee te blijven. Dit komt doordat Weegschalen een obsessie hebben met eerlijkheid en daarom vaak neutraal blijven in situaties waar ze een uitgesproken mening zouden moeten hebben. Wel zijn weegschalen sociale butterflies en dus heel gemakkelijk in de omgang.

Ram

Een Ram eindigt het liefst als eerste jullie vriendschap omdat hij of zij graag gewoon de eerste wil zijn. Hoe lang je samen ook vrienden bent geweest. Je krijgt moeilijk een verontschuldiging van hem of haar.

Maagd

Als Maagd confronteer je mensen niet graag wanneer je je niet gerespecteerd voelt. Dit uit je naar de ander door diegene te ghosten of heel langzaam niet meer met de ander om te gaan.

Schorpioen

Met een Schorpioen is het moeilijk om diegene te leren kennen, maar nog moeilijker om er echt een band mee op te bouwen. Dat wil niet zeggen dat ze niet emotioneel zijn. Het kan alleen wel even duren voordat zij hun gevoelens met jou willen delen.

Boogschutter

Met een Boogschutter is het vaak heel lastig om mee af te spreken. Het lijkt altijd alsof jullie schema’s totaal niet met elkaar matchen. Echt contact krijgen met een boogschutter is gewoon heel lastig. Ze zijn veel onderweg en reageren niet snel op je appjes.

Tweelingen

Tweelingen kunnen over het algemeen in iedere situatie lekker kletsen. Toch vinden ze het lastig om verschillende contacten goed te onderhouden. Ook contact in een vriendengroep vinden Tweelingen lastig om te onderhouden.