Je bent met iemand op date geweest en het was superleuk. Alleen heb je sinds die date niets meer van die ander gehoord… Hoe kan dat nou? Je hebt toch zo’n hekel aan ghosten. Gelukkig zijn dit de sterrenbeelden die dat (waarschijnlijk) niet zullen doen!

Tweeling

Een Tweeling zal je nooit ghosten. Zo is een tweeling vaak ook erg spraakzaam, ook al is het makkelijk om dingen uit de weg te gaan zonder iets te zeggen. Een Tweeling zal altijd de confrontatie aangaan, hoe lastig het ook is.

Maagd

Een Maagd is echt een grote voorstander van open communicatie. Ze zijn niet zo enthousiast om in de kern van hun gevoelens te duiken, maar ze reageren wel op de situatie die ze met je willen bespreken. Wel kan het wat langer duren voordat ze reageren, want ze willen de goede dingen zeggen.

Boogschutter

Een Boogschutter is echt niet iemand die snel klappen uitdeelt. Wel willen boogschutters graag altijd het laatste woord hebben. Dat is misschien niet zo handig wanneer jullie samen ergens over willen praten.

Ram

Rammen zijn totaal niet geïnteresseerd in stilletjes in de verte verdwijnen. Ze willen het liefst met jou over je gevoelens praten en over hun eigen gevoelens. Vervelende gevoelens willen ze voor jou het liefst besparen. Ze hebben ook echt een hekel aan ghosten.

Leeuw

Als Leeuw ben jij echt opzoek naar drama, en zal je dus niet snel iemand ghosten. In het begin zullen ze je negeren maar later willen ze je confronteren en vertellen waarom ze jou hebben genegeerd. Helemaal de confrontatie ontwijken doen ze dus zeker niet.

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor