Als je denkt dat je de liefde van je leven hebt gezien, moet je alles op alles zetten om hem of haar voor je te winnen. Daar zal je een beetje geflirt wel bij nodig hebben. Toch gaat dat lang niet iedereen even goed af. Voornamelijk deze sterrenbeelden bakken er niets van en kunnen dus absoluut niet flirten.

niet flirten
Bron: Fifty Shades of Grey

Deze sterrenbeelden kunnen zeker niet flirten

Flirten is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen hebben hier aangeboren talent voor, terwijl andere mensen liever door de grond zakken dan dat ze een move maken. De volgende sterrenbeelden kunnen dus écht niet flirten.

Kreeft

Een Kreeft is op zich niet zo verlegen, dus flirten zou niet per se een probleem moeten zijn. Toch houdt een Kreeft er niet zo van om meteen op een vreemde af te stappen. Voornamelijk bij wat bekendere mensen heeft een Kreeft dus weinig moeite om indruk te maken, maar als de Kreeft een vreemde op het oog heeft kan zij wel wat goede tips om te flirten gebruiken.

Vissen

Vissen deinst er zeker niet voor terug om af en toe een beetje te flirten. Ze vinden het heerlijk en worden er echt enthousiast van om iemand helemaal in te pakken. Toch komt het er niet altijd helemaal goed uit. Dat komt doordat Vissen vaak erg clumsy kan zijn. Daarnaast zijn Vissen vaak ook erg verlegen, waardoor ze minder goed uit de verf komen. Het komt er een stuk minder goed uit dan ze van tevoren hadden gehoopt.

Waterman

Een Waterman heeft er een handje van om vanaf het begin al meteen de diepte in te gaan. Daarom voelt een Waterman zich vaak snel ongemakkelijk bij geflirt, omdat het totaal geen diepgang heeft. Je zal een Waterman dan ook zeker niet zo snel een poging zien doen om te flirten, want hij gaat liever meteen op date om levensverhalen te delen.