Wil je de aandacht trekken van je crush? Dan is één ding wat je kan doen aan je flirt skills werken. Met deze flirttips voor vrouwen heb je zo zijn aandacht! 😉

Hoe moet je flirten?

Veel mensen denken dat flirten iets is waar je wél of niet goed in bent. De waarheid is dat iedereen (met een beetje oefening) kan leren om te flirten! Doordat je met flirten laat zien dat je into iemand bent is het de beste manier om aandacht te trekken van je lover. En het is makkelijker dan je denkt!

#1 Subtiel flirten

Als je een jongen niet goed kent, begin dan met subtiel flirten. Je wilt laten blijken dat je geïnteresseerd in hem bent, maar hij mag nog niet weten dat je al een crush op hem hebt.

De beste subtiele flirttips

 1. Glimlach terwijl je met hem praat en zwaai als je hem gedag zegt.
 2. Lach om zijn grapjes.
 3. Kijk hem in zijn ogen terwijl je met hem praat. Oogcontact = sexy!
 4. Fluister iets in zijn oor als je in een drukkere ruimte bent. Zorg ervoor dat je lippen *per ongeluk* zijn oren raken.
 5. Gooi je haar naar een kant met je handen terwijl je met hem praat. Deze onbedoelde move vinden mannen onwijs aantrekkelijk.
 6. Geef hem een complimentje! Hierdoor zul je een man zeker laten blozen.
 7. Wanneer je wegloopt, draai je om en lach nog eens naar hem. Loop vervolgens verder. Wedden dat je in zijn gedachten blijft.
 8. Raak subtiel zijn arm of schouder aan als je met hem praat. Hoewel dit heel subtiel is zal hij dit zeker onthouden.

#2 Duidelijk flirten

Als een jongen terug flirt en je aandacht probeert te krijgen kun je natuurlijk wat ‘duidelijker’ gaan flirten. Hiermee laat je zien dat er wederzijdse interesse is en dat je hem leuker vindt dan ‘gewoon een vriend’.

De beste duidelijke flirttips

 1. Plaats je hand op zijn wang of jukbeen en geef hem een compliment over iets wat hij goed doet.
 2. Als jullie naast elkaar staan, pak zijn handen terwijl je iets in zijn oor fluistert.
 3. Zoek een excuus om naar voren te buigen wanneer je voor hem staat. Doe alsof je niets doorhebt en geef hem de kans om je decolleté te bewonderen. Kijk vervolgens omhoog en laat merken dat je hem ziet. Hij zal zich wat ongemakkelijk voelen wat zorgt voor de nodige seksuele spanning!
 4. Raak zijn voet aan met je voeten terwijl je naast hem zit. Doe vervolgens alsof je druk bent en het niet doorhebt. Iedere man houdt van een flirty footsie. 
 5. Geef hem een íets langere knuffel wanneer je gedag zegt. Zorg dat hij jouw borsten tegen zijn lichaam voelt ;).
 6. Een beetje pronken mag. Wanneer je een super sexy little black dress hebt kan je bijvoorbeeld vragen wat hij hiervan vindt. Enne, als je niet weet wat je aan moet trekken… Deze kledingstukken vinden mannen het aantrekkelijst bij vrouwen.
 7. Vraag wat hij van je nieuwe parfum vindt en laat hem je polsen ruiken. Wanneer hij zegt niks te ruiken (omdat je geen parfum op je polsen hebt) kan je vragen of hij bij je nek wilt ruiken. Sexy!

#3 Seksueel flirten

Seksueel flirten bevindt zich bovenaan de flirtladder. In sommige gevallen kan het wat uitbundig of openlijk seksueel zijn. Wanneer je seksueel met iemand flirt, geef je aan dat je klaar bent voor de next step. 

De beste seksuele flirttips

 1. Plaats je hand op zijn dij terwijl je tegen hem praat en laat je hand hier een tijdje rusten. Pas wanneer je je hand weg wilt halen, beweeg je je vingers dichter naar zijn ‘zaakje’.
 2. Wanneer je hem gedag zegt, geef hem een knuffel en een kus op beide wangen. Als je hem een haastige kus geeft, kus je hem heel dichtbij zijn lippen. Zo laat je hem zeker *iets* voelen wanneer je weggaat.
 3. Grind tegen hem aan wanneer je samen aan het dansen bent tijdens het uitgaan. Of als je samen met hem in een lift staat, zorg je ervoor dat de je door de massa per ongeluk je billen tegen zijn, ahum, aanduwt.
 4. Vertel hem dat je hebt gedroomd dat jullie elkaar aan het zoenen waren.
 5. Ga met hem uiteten en knoei iets als mosterd of ketchup op je shirt. Gelukkig had je een reserve shirt bij! Als hij je vervolgens thuisbrengt met zijn auto vraag je hem of hij niet wilt kijken terwijl jij je shirt verwisselt. Hij neemt zeker wel een kijkje!

Lees ook: 10 onverwachtse romantische dingen die je voor hem kunt doen