Voor sommige koppels is het dé basis van een goede relatie, maar andere koppels moeten er niet eens aan denken: een open relatie. Zou jij hier wel voor open kunnen staan? Dan moet je op zoek naar een relatie met één van deze drie sterrenbeelden!

Stier (20 april – 20 mei)

Iemand die we eigenlijk niet in dit rijtje hadden verwacht, is de koppige Stier. Naast zijn koppigheid, staat dit sterrenbeeld namelijk ook bekend om stabiliteit; iets waar de Stier niet zonder kan. Toch zou dit sterrenbeeld een open relatie wel zien zitten! De Stier is namelijk een heel sensueel sterrenbeeld en zou het wel spannend vinden om het bed met meerdere mensen – tegelijk – te delen. Maar pas wel op, de Stier kan namelijk ook zomaar ineens omslaan. Dan wordt die persoon onwijs jaloers en moet de open relatie direct ten einde komen. Het is leuk voor zolang het duurt, toch Stier? 😉

Boogschutter (22 november – 21 december)

Eén van de meest avontuurlijke sterrenbeelden is toch echt de Boogschutter. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat een monogame relatie voor een Boogschutter al snel saai wordt. Daarnaast hebben ze moeite met zich binden aan één persoon. Al snel ontstaan er twijfels bij dit sterrenbeeld of diegene wel met de juiste persoon is. Met een beetje experimenteren is dus niks mis voor de Boogschutter. Een open relatie klinkt voor dit sterrenbeeld dan ook wel heel spannend.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Last but not least zou ook zeker de Waterman wel een open relatie willen proberen. Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn onwijs sociaal en houden van gezelligheid en mensen ontmoeten. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar nieuwe, spannende dingen om uit te proberen. Door de combinatie van hun extraverte karakter en de wil om avontuur op te zoeken zou een open relatie heel goed bij dit sterrenbeeld passen.

Lees ook: Main character vibes: deze sterrenbeelden staan graag in het middelpunt