Stevie Burns is bekend van haar deelname aan het programma Ex On The Beach: Double Dutch. We kennen haar allemaal met haar mooie lange blonde haren. Maarre, sinds gister is daar verandering in gebracht. De realityster deelt namelijk een nieuwe look op haar Instagram. And we love it.

stevie bruns ex on the beach nieuwe haar look
Bron: @stevieburnss

Stevie Burns

De superknappe Stevie kennen we door haar deelname aan EOTB, waarin ze erg spraakmakend was. Na haar deelname is ze actief geworden op haar sociale media en kunnen we haar toch nog blijven volgen. Op haar Instagram deelt ze regelmatig steamy foto’s. Het is dus ook niet gek dat de realityster ook een OnlyFans-carriere heeft. Tijdens een interview met YouTuber Nick Eshuis heeft ze laten weten dat ze daar enorm goed mee verdient. Uit dat gesprek wordt wel duidelijk dat ze niet volledig uit de kleren gaat, ze post alleen lingerie-foto’s en filmpjes, laat Stevie in datzelfde gesprek weten.

Dit keer post Stevie geen hot kiekje van haar lichaam. Ze plaatst namelijk een foto van haar nieuwe look, die niemand had zien aankomen.

Nieuwe look

We herkennen Stevie allemaal aan haar mooie lange blonde haren, maar deze blondine heeft daar verandering in gebracht. De EOTB-ster is naar de kapper geweest en kwam met een gloednieuwe look terug. Hier verraste ze gisteravond haar volgers mee. En nee, ze heeft geen schaar in haar blonde lokken gezet, maar ze heeft het een ander kleurtje gegeven. Enne niet zomaar een kleur, nee ze is voor een rood/paarse coupe gegaan. En wat staat dit haar goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STEVIE BURNS (@stevieburnss)

Reacties

De ex-blondine plaatst gisteravond een filmpje op haar Instagram met haar nieuwe coupe, als caption zet ze erbij “WHAT DID I DO!!!” Haar volgers zijn super enthousiast over de nieuwe look, zo luidt een reactie van haar volger: “Staat je gooooeeeedddd.” Sommige volgers vinden het een power move en andere vinden Stevie nu nóg knapper. Kortom haar volgers zijn super positief.

Ook wij zijn enthousiast over de nieuwe look van Stevie. Looking good!

Lees ook: Is that you? Jill Goed onherkenbaar na transformatie