De tuinbroek is weer helemaal hot! Het is oorspronkelijk ontworpen voor arbeiders en boeren, maar sinds de jaren ’90 is het terug gekomen in de fashion wereld. Vroeger liep iedereen er mee en ook nu kan je bijna bij elke winkel een tuinbroek vinden. Ze zijn in alle soorten en maten, van lang tot kort en van een boyfriend tot strak. Maar hoe combineer je het? Wij hebben de leukste outfits op een rijtje gezet.

Stripes

Strepen doen het altijd goed en staan ontzettend leuk bij een tuinbroek. Zowel bij een denim als bij een zwarte variant. Denk aan een streepjes shirt voor in de zomer en trui voor in de winter. Combineer het met comfy sneakers of juist met laarsjes om het net wat vrouwelijker te maken.

Stripes
Schermafbeelding 2018-02-12 om 10.48.07
Adidas

Sweater

Heb jij het altijd koud? Draag dan een lekkere warme trui onder je tuinbroek. Dit is niet alleen heerlijk warm, maar ook nog is fashionable. Wil je juist voor een tuinjurk gaan in een opvallend kleurtje? Bij een bruine tuinbroek/jurk staan effen kleuren het beste, denk aan een witte of zwarte trui. Combineer het met een panty en zwarte laarsjes en you are ready to go!

 

trui
Tuinbroek
laarsjes

Blazer

Is een stoere tuinbroek iets voor jou maar wil je je outfit toch een classy touch geven? Voeg dan een blazer toe. Dit zorgt ervoor dat je outfit net even wat netter is. Bij een zwarte tuinbroek staat een geruite blazer erg leuk, en bij een denim blazer de zwarte blazer. Combineer het met een klassieke witte blouse en en laarsjes en je zit altijd goed.

Blazer
Witte blouse
Schermafbeelding 2018-02-12 om 13.24.36

Benieuwd hoe jij fashionable verschijnt op kantoor? Dit zijn de meest stijlvolle kledingitems voor de kantoordagen.