Misschien staat boven aan je to do lijstje meer sporten, of een strakke buik. Of misschien is het je al gelukt en wil je het graag volhouden.  Of wil je juist nu gaan starten met afvallen, maar kun je wel wat extra tips gebruik om dat vetlaagje weg te werken? Wij vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken. En nee je hoeft die vervelende sit-ups op de grond niet te doen, want dit is een staande work-out. Wel zo makkelijk. Lees dus snel verder voor het krijgen van jouw lang gedroomde eight-pack.

Picture by Unsplash
Picture by Unsplash

Dit is een staande work-out voor een super platte buik

Is uren zwoegen in de sportschool, op een loopband, tussen zwetende mensen, niet helemaal jouw ding? No worries. Fitness apparaten zijn namelijk helemaal geen must bij het creëren van een platte buik. Je kunt ook prima een thuis work-out doen! Heerlijk vanuit bed ;muziekje aan en gaan. Desnoods houd je je pyama aan, niemand die je ziet. Nu echt geen excuses meer dus!

En met de feestdagen dan?

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent : juist, lekker eten! Toch denken wij dat het prima gaat lukken om onze belly in shape te krijgen omdat een thuis work-out goed werkt dankzij de laagdrempeligheid ervan. Door alle drukte om ons heen, kan het weleens voorkomen dat die twee keer per week fitness in de sportschool erbij inschiet. Geen vervoer nodig of aan een tijd vast zitten bij deze thuis work-out. Je kunt dit namelijk gewoon helemaal naar wens inplannen of spontaan doen als je een uurtje vrij hebt. Perfect! Toch? Hoe dan? Gewoon, door middel van het onderstaande filmpje. Daarnaast dien je natuurlijk gezond te eten, met regelmaat.

Ook train je met deze oefeningen je rug en benen, mooi meegenomen toch?!

Vind je het moeilijk (ergens aan) te beginnen? Misschien helpt dit je vooruit. Lees ook: Uitstelgedrag en hoe je er vanaf komt.