Zin in een drastische verandering; knip een pony! Het verandert meteen heel je look, en is ook nog eens heel mooi. Maar een tip van ons; denk er héél goed over na! Een pony is namelijk niet altijd even leuk..

struggles die je herkent als je een pony hebt

Struggles die je herkent als je een pony hebt

Heb jij ooit een pony gehad? Dan weet je vast en zeker hoeveel werk dit kan zijn. Dit zijn 10 struggles die je herkent als je een pony hebt.

1. Er hoeft maar een windvlaagje voorbij te komen, en je haar zit weer door de war

Méga irritant. Je hoeft maar op de fiets te springen, en al je werk was voor niks. Snel even een kam er doorheen halen als je aankomt.

2. Je moet elke maand naar de kapper

Zodra je ook maar één keer de kapper overslaat zie je niks meer. En aangezien je pony nogal snel groeit kan je dus om de maand naar de kapper.

3. Een te korte pony

Besluit je dan naar de kapper te gaan, omdat je pony écht te lang wordt; knipt de kapper hem te kort. Niets meer irritant, nu kan je weer opnieuw beginnen met groeien.

4. Je wilt water ten allen tijden vermijden

Of het nu zweet, regen of een zwembad is, water en een pony zijn géén goede combi.

5. Je moet je haar altijd stylen

Als je net uit bed komt zit je pony alles behalve flawless. Om te voorkomen dat hij elke kant op staat, moet je hem toch echt stijlen. En dat dan iedere ochtend..

6. Jouw pony lijkt nooit op die van celebs

Op social media zie je de mooiste pony’s voorbij komen, maar die van jou ziet er nooit zo uit. Daar heb je je toch wel even in vergist toen je hem besloot te knippen..

7. Bad hair day

Bad hair days zijn the worst. Normaal doe je je haar in een messy bun, nu gaat dat lastig. Pony’s besluiten altijd hun eigen leven te leiden.

8. Je probeert je pony zelf (bij) te knippen

Er gaan heel wat filmpjes viraal van wat mislukte knipbeurten. Wij raden het af!

9. Een pony met gaten

Je wordt wakker en je pony staat elke kant op. Geen mooi gordijntje op je voorhoofd, maar drie strengen die hun eigen leven leiden. The worst!

10. Het uitgroeien van je pony duurt mega lang

Door bovenstaande punten ben je er he-le-maal klaar mee, de pony moet weg! Een dingetje ben je vergeten.. Het uitgroeien duurt mega lang. Voorlopig zit je nog wel even vast aan je pony!

Lees ook: Huh; is met los haar slapen echt zo slecht?