Druk, druk, druk en nog eens druk. Je hebt net een kindje gekregen, een nieuwe baan begonnen of een nieuwe hobby ontdekt. Toch mis je ook wel eens a romantic time met je partner. Dat snappen wij helemaal vriendin, en daarom hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet om jouw relatie toch nog wat succesvoller te maken…

negin-vriend

Online berichtjes/afspraken maken

De meeste koppels hebben zo gemiddeld drie tot vijf keer contact op een dag. Zo hoef je dus elkaar niet per sé te zien om alsnog een happy couple te zijn. Een leuk persoonlijk berichtje op het einde van de middag maakt alles toch ineens weer goed. En even vrouwen onder ons, stiekem kunnen we best smelten van zulke berichtjes, toch?

Omdat je elkaar toch pas ’s avonds weer ziet, kun je je dagelijkse dingen zoals: “Wat gaan we eten vanavond?” of “Haal jij nog even wat fruit op de terugweg?” ook online afspreken. Waarschijnlijk doe je dit misschien al, maar probeer zo goed met je partner te communiceren en check soms eventjes je telefoon.

Een avondje voor twee

Oké, misschien hebben jullie het allebei heel druk en ben je helemaal gesloopt als je ’s avonds thuis komt, maar probeer dan bij binnenkomst alles los te laten. Just relax, en geniet lekker van een avondje Netflix met je partner.

Natuurlijk hoef je niet iedere dag samen Netflix te kijken. Jij wilt gezellig een avondje eten en bijkletsen met een vriendin, en hij gaat samen thuis met zijn vrienden de wedstrijd FC Barcelona tegen Real Madrid kijken. Zo geven jullie elkaar wat meer ruimte, maar kun je toch op andere avonden gezellig iets samen doen.

Luisteren voor een goede band

Voor een goede band is het fijn als jullie alles, maar dan ook alles, met elkaar bespreken. Zo vertellen jullie allebei jullie dag en luisteren jullie ook echt naar elkaar. Als je daar op gefocust blijft en meer intieme gesprekken krijgt, weet je dat jullie relatie meer dan sterk is. Communication = key. 

Lachen voelt het meest vertrouwd

Het hebben van een wederzijdse humor is een van de belangrijkste aspecten van een relatie. Je moet lekker kunnen lachen met elkaar. Dit maakt de band alleen maar sterker en samen lachen voelt fijn en heel vertrouwd. Dat is toch wat je wilt hebben in een relatie? Ook al zien jullie elkaar overdag niet, je kunt ook via de app een leuk, lief of grappig appje sturen. Je kunt het zo gek niet bedenken, van een slechte woordgrap tot aan misschien wel een hele liefdesverklaring. Alles kan, als je maar gelukkig bent..

Knuffelmomentje

Of je nu in al in bed ligt of net binnenkomt, een dikke knuffel aan elkaar geven is het fijnste wat er is. Even in elkaars armen vallen verstevigd de liefde tussen jullie. Je gaat ons niet vertellen dat je niet altijd in elkaar armen wilt liggen 😉 Ook in de avond voor het slapengaan is het fijn als je elkaar even een stevige knuf kunt geven, niets is lekker dan met een geliefd gevoel in slaap te vallen!

Lees ook: Het verwarrende leven van de moderne relatie