Grote kans dat je, net als wij, de serie Suits van begin tot eind he-le-maal hebt gekeken. We konden geen genoeg krijgen van alle drama rondom het advocatenkantoor in New York en alle juicy verhaallijnen eromheen. Gelukkig snapt Netflix dat we gek zijn op legal dramas en hierom komt de streamingdienst met een nieuwe serie op de proppen.

Bron: Netflix

Partner track

In de gloednieuwe Netflix-serie Partner Track volgen we geen mannen die aan de weg timmeren in het advocatenwereldje, maar staat er juist een vrouw aan het roer. We volgen het leven van Ingrid Yun, een advocate met een bijzonder leven. Ingrid behoort tot de eerste generatie immigranten afkomstig uit China. De ambitieuze dame is daarnaast ook nog eens de eerste advocaat in haar familie.

Uiteraard gaat het leven van Ingrid in New York niet alleen maar over rozen. De hoofdrolspeelster Arden Cho, die we eerder in Teen Wolf zagen, probeert in de serie haar liefdesleven te combineren met haar zware baan als advocate. En jawel, dat levert genoeg drama op.

Vrouwen aan de top

Ingrid probeert in de serie zichzelf te bewijzen op een door mannen gedomineerd kantoor in New York. Ze zet alles op alles om de top te bereiken, maar verliest hierdoor zichzelf en haar sociale leven uit het oog.

Een Suits lookalike serie, maar dan met vrouwen aan de top: wij kunnen ons geen betere verhaallijn bedenken. De gloednieuwe serie Partner Track verschijnt 26 augustus op Netflix. We can’t wait. 

Lees ook: Dit bedrag verdiende Meghan Markle met één aflevering Suits