Suits is een van de best bekeken series aller tijden en dat heeft zo zijn redenen. Die van veel mannen: de knappe Meghan Markle. Altijd al willen weten wat de voormalig actrice verdiende met haar rol als Rachel Zane in Suits? Wij hebben het antwoord voor je!

@suits
@suits

Royal Meghan

Er is veel te doen rondom ex-royal Meghan Markle. Na een lange tijd een verborgen leventje te hebben gehouden in Canada, besloten Harry en Meghan deze maand een openhartig gesprek met Oprah Winfrey aan te gaan. Tijdens dit twee uur durende interview vertelde Meghan over haar tijd in het Britse koningshuis, alles wat daar bij kwam kijken, het leven als mama en vooral hoe het nu met haar gaat. Ze is namelijk opnieuw zwanger en deze keer van een meisje. En laten we eerlijk zijn: kinderen zijn vrij duur. Gelukkig heeft ze een lekkere buffer opgebouwd tijdens haar acteerklussen bij de tv-serie Suits.

Nettovermogen Meghan

Tijdens haar acteerwerk voor de rol van Rachel Zane in de serie Suits, waarin ze maar liefst zeven seizoenen speelde, verdiende Meghan na verluidt een mooi bedrag van 50.000 dollar per aflevering. Besef even dat je ongeveer 15 afleveringen per seizoen hebt en dat aantal x 7. Daarnaast heeft ze in nog wat kleine films en series gespeeld en verdiende ze geld met campagnes en samenwerkingen. In totaal is het nettovermogen van Meghan geschat op zo’n 5,6 miljoen dollar, ongeveer 4 miljoen euro. Niet verkeerd toch?

Lees ook: Dit verdient Maxime Meiland per aflevering van Chateau Meiland