Het meest populaire zangduo van dit moment is natuurlijk Suzan en Freek. Dit koppel – nee, ze zijn écht geen broer en zus – heeft de harten gestolen van veel Nederlanders en we willen het liefst nog lang geen afscheid nemen. Gelukkig vinden Suzan en Freek muziek maken net zo leuk als elkaar, dus hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. Het stel is namelijk al jaren samen. Enne, dat levert ook veel leuke kiekjes op. Hier zie je hoe Suzan en Freek er vroeger uitzagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Dit zijn Suzan en Freek

Mocht je de afgelopen twee jaar onder een steen geleefd hebben en geen flauw idee hebben over wie we het nu gaan hebben, lees dan vooral even verder. Wij vertellen je in een notendop wie Suzan en Freek zijn. Suzan Stortelder en Freek Rikkerink zijn maar liefst veertien jaar lang een koppel, maar hebben niet alleen een match op relationeel gebied. Ze hebben elkaar op muzikaal gebied namelijk ook helemaal gevonden. Hoewel ze begonnen met covers op Facebook, zijn ze nu al doorgegroeid tot één van de meest succesvolle zangacts uit Nederland.

Zo bracht het koppel, dat zingt onder de naam Suzan & Freek, in 2018 hun eerste single Als het avond is uit en brak daarmee ook vrijwel meteen door. Daarna behaalden ze successen na succes. Zo brachten ze meerdere albums en meerdere nummer één hits uit, sloten ze zich al aan bij De Vrienden van Amstel Live en The Streamers, stonden ze al in een uitverkocht Ziggo Dome én brachten ze onlangs hun eigen documentaire uit op Netflix. 

Zó zagen Suzan en Freek er vroeger uit

Suzan en Freek zijn dus al veertien jaar helemaal happy togheter. Zó happy dat Freek onlangs nog op zijn knieën ging voor Suzan. Ahw! Dat ze al zó lang samen zijn, betekent natuurlijk ook dat er genoeg foto’s uit de oude doos te vinden zijn. Foto’s waarop we zien hoe Suzan en Freek er samen uitzagen vroeger. Zó cute! Gelukkig zijn ze ook absoluut niet social media schuw en delen ze regelmatig updates en leuke kiekjes op hun gedeelde Instagram-account. Zo ook de onderstaande foto van vroeger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)


Op de foto zien we het koppel piepjong in een restaurant zitten. Samen lachen ze naar de camera terwijl ze schattig naast elkaar zitten. Onder de foto delen ze de tekst: ‘Fijn weekend allemaal, groetjes uit 2009!!! 🍷🍹’ En wat zijn ze verandert sinds het begin van hun relatie! De jonge koppies hebben ruimte gemaakt voor een volwassen uitstraling. Ook aan de kapsels en kleding is het een en ander verandert in de afgelopen jaren.