Profielfoto’s met koikarpers of grote vriendengroepen: we worden er soms behoorlijk swipe-moe van. Bij het zien van dit soort foto’s op datingapps ben je in korte tijd wel uitgeswiped, maar gelukkig is er een oplossing. Je moet je beste vriendin voor je laten swipen! Jij kunt misschien niet meer door die vreselijke foto’s heen kijken, maar je beste vriendin kan dit als geen ander.

Waarom je je vriendin voor je moet laten swipen

We get it, op een begeven moment heb je alles wel gezien op een datingapp en kom je zo’n vijf keer per dag dezelfde man of vrouw tegen. Waarschijnlijk werkt het niet heel motiverend om dan te blijven swipen. De hoogste tijd dus om het stokje over te geven aan je beste vriendin, want misschien kijkt zij wel op een andere manier naar je potentiële lover. Nog niet helemaal overtuigd? Wij vertellen je nog meer redenen waarom je je beste vriendin voor je moet laten swipen. 

Je beste vriendin kijkt op een andere manier naar foto’s

Waarbij jij bij een foto met een gigantische vis, selfies vanuit een gekke hoek en groepsfoto’s (zonder dat je de man of vrouw in kwestie spot) al helemaal afknapt, zal jouw beste vriendin dit een stuk minder snel hebben. Zij kijkt namelijk met een frisse blik naar al jouw matches en kijkt niet alleen naar een gekke foto. Voor haar is het vooral belangrijk of er echt potentie voor jou in zit. Misschien dat die ene match dan toch wel iets voor jou is. 😉

Wie kent jou nou beter dan je beste vriendin? 

Er is niemand die jou zo goed kent als je beste vriendin en dat is een voordeel, want zij weet precies waar jij naar op zoek bent. Ze zal niet iedereen zomaar liken, maar zal een potentiële crush wel iets vaker het voordeel van de twijfel geven.

Je beste vriendin kiest niet voor een fout type

Heb jij nooit geluk in de liefde en val je altijd op foute types? Dan is er een grote kans dat je vriendin de mannen en vrouwen uitkiest die dit absoluut niet zijn. Waarbij jij dus alleen maar naar de foute mannen en vrouwen kijkt, zorgt je vriendin juist voor het tegenovergestelde. Er is op deze manier wel meer kans op echte liefde en dat is natuurlijk wat je beste vriendin wil. Samen heartbroken op de bank hangen, wil je natuurlijk voorkomen. 

Lees ook: 4 signalen dat je een dating burn-out hebt