De worldfamous acteur Sylvester Stallone, die we o.a. kunnen kennen van Rocky, Rambo, Escape Plan en Creed, heeft een glansrijke carrière achter de rug. De 75-jarige acteur is lekker met pensioen gegaan en geniet volop van het leven. Niet alleen op carrièregebied heeft de acteur zijn voetsporen nagelaten. Ook kreeg Sylvester, hoe kan het ook anders, drie dochters die qua uiterlijk een drieling zouden kunnen zijn. Maak kennis met Sistine, Scarlet en Sophia Stallone.

@stallonefamily
@stallonefamily

Sophia Rose Stallone (24)

De oudste dochter van de legendary Sylvester. Ook Sophia is een welbekend model en daarnaast heeft ze ook nog eens haar eigen business opgericht. Op Instagram heeft Sophia ook een enorme fanbase opgebouwd. Met meer dan 1.5 miljoen volgers deelt de dagelijks de leukste kiekjes van haar leven. Zucht..

Scarlet Rose Stallone (19)

De jongste van het stel: Scarlet, moet nog twintig jaar worden. Scarlet is net als haar zussen prachtig om naar te kijken en houd zich in het dagelijks leven bezig met sport. Ze is iets meer op de achtergrond dan haar twee oudere zussen, maar dat is niet zo gek ook. We verwachten dan ook nog veel van de jongste Stallone-telg te gaan horen.

Sistine Rose Stallone (23)

De middelste dochter van Sylvester. Ze is een Amerikaanse actrice en model. In 2016 begon de knappe blondine met haar modellencarrière. Zo maakte ze haar eerste runway-walk voor het bekende modelabel Chanel. Je kunt Sistine ook nog kennen van haar acteerdebuut als Nicole in de thriller 47 Meters Down: Uncaged.

Lees ook: Dit zijn de drie knappe dochters van Frank de Boer