Sylvia Geersen, je kan haar kennen van het eerste seizoen van Hollands Next Top Model. Ze eindige als tweede in het bekende programma en ging daarna door met haar modellencarrière. En niet te vergeten: ze mag zichzelf nu De Bachelorette noemen! Maar hoe zag deze beauty queen er vroeger eigenlijk uit?

bron: @sylviageersen
bron: @sylviageersen

Wie is Sylvia?

In 2006 maakte Nederland kennis met de adembenemend mooie Sylvia Geersen. De Rotterdamse schoonheid deed mee aan het eerste seizoen van het (toen nog nieuwe) televisie programma Hollands Next Top Model (HNTM).

De Rotterdammer wist helemaal tot de finale te komen. En toen ging het nog tussen haar en Sanne Nijhof. Wie zou de eerste ‘Holland’s Next Top Model’ worden? Dat was Sanne, Sylvia werd tweede, waar ze ook helemaal oké mee was.

Zenuwslopend programma

Ook heeft Sylvia mee gedaan aan het ontzettend spannende programma ‘Verraders’. Hier kreeg de beauty in 1 van de eerste afleveringen al een akkefietje met mede-kandidaat Esmée van Kampen. Sylvia is namelijk niet op haar mondje gevallen.

Back in the days

Sylvia ziet er nu prachtig uit, maar vroeger was dit niet heel anders. Ook vroeger was ze al oogverblindend mooi.

Op Instagram plaatste ze wat foto’s van zichzelf toen ze nog hartstikke jong was. Ook toen ze klein was deed ze al het één en ander in de modellenwereld. Je smelt helemaal weg als je deze foto’s ziet, wat een cutie. 

mini sylvia geersen mini sylvia geersen

Het is zeker te zien dat kleine Sylvia ook al wat modellenwerk deed want ze is echt prachtig, ik bedoel kijk die ogen! Wauw.

Lees ook: Dit is wat 5 Victoria secret modellen eten als ontbijt