Gezond eten is goed voor je lichaam, maar kan soms minder leuk zijn. Dat is niet de bedoeling vinden wij! We helpen je daarom graag een handje door wat inspiratie voor je te verzamelen. Wij zochten uit wat voor gezonde ontbijtjes Victoria’s Secret modellen eten. Wie weet kun jij weer even vooruit met deze nieuwe gezonde ontbijt ideeën. Dit is wat vijf Victoria’s Secret modellen eten als ontbijt.

Dit is wat 5 Victoria’s Secret modellen eten als ontbijt

Victoria’s Secret modellen weten natuurlijk als geen ander hoe zij gezond moeten blijven en eten dan ook vaak wel gezond. We kunnen dan ook geen andere personen beter gebruiken ter inspiratie voor onze eigen gezonde maaltijden. Dit is wat 5 Victoria’s Secret modellen eten als ontbijt.

Adriana Lima

Adriana vertelt dat zij ’s ochtends graag voor havermout gaat. Ze eet dit dan het liefst met lekker veel fruit. Ook kan ze een eitje bij het ontbijt wel waarderen! Overigens is een ontbijtje voor Adriana nooit compleet zonder koffie. Deze wil ze dan met twee shots van espresso, honing en volle melk.

Victoria's Secret modellen eten als ontbijt
Bron: Pinterest

Elsa Hosk

Elsa vertelt met een grote glimlach dat haar favoriete ontbijt toch een amandel croissant is. Niet de meest gezonde optie, maar daar kan ze wel enorm van genieten – en dat mag natuurlijk ook wel eens! Hier drinkt ze dan het liefst een ijskoffie die met magere melk gemaakt is.

Jasmine Tookes

Jasmine laat weten dat zij ’s ochtends vaak voor breakfast burrito’s gaat. Ook laat ze weten dat bacon, ei en worst met een wrap wel lekker vindt in de ochtend.

Josephine Skriver

Josephine gaat net als Jasmine ook het liefst voor breakfast burrito’s. Hier zitten volgens haar genoeg eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten in. Precies wat ze wil tijdens een gezond ontbijt!

Martha Hunt

Martha vertelt dat ze een smoothie als ontbijt wel kan waarderen. Deze maakt ze dan met een banaan, pindakaas, spinazie en blauwe bessen.

Victoria's Secret modellen eten als ontbijt
Bron : Pinterest

Lees ook: Alles wat Vicoria’s Secret model Romee Strijd eet op een dag