De 44-jarige Sylvie Meis ziet er iedere dag uit om door een ringetje te halen en zou nooit zeggen dat ze de fourties al heeft behaald. De Nederlandse presentatrice, actrice en ook nog eens model is non-stop bezig met haar voeding. Enne, dat is ook te zien. Op Instagram deelt ze een foto van haar prachtige lichaam.

Sylvie Meis showt afgetraind lichaam
Bron: @sylviemeis

Sylvie Meis

Sylvie Meis kennen we inmiddels allemaal van haar huwelijk met voormalige voetballer Rafael van der Vaart, maar ze heeft inmiddels toch echt haar imperium opgebouwd. Wist je al dat ze haar eigen lingerielijn heeft waar ze zelf model voor staat? Voor een 44-jarige vrouw heeft ze dan ook echt een killerbody. En dat showt ze maar al te graag (en terecht).

Om zo’n lichaam te hebben moet je zorgen dat je gezond eet en genoeg sport. Dat ze uren in de sportschool spendeert, is dan ook te merken aan haar laatste Instagram-post. Het enige wat we hier aan kunnen toevoegen is dat ze er prach-tig uitziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Hoewel de presentatrice niet ouder lijkt te worden, lijkt daar toch een reden achter te zitten. Eerder dit jaar liet Sylvie in gesprek met RTL Boulevard namelijk weten hoe ze er keer op keer zo fantastisch uit kan zien. “Voor mij persoonlijk betekent schoonheid dat je je goed over jezelf voelt en zelfbewustzijn uitstraalt. Dan zie je er ook mooier uit, denk ik”, stelde Sylvie.

Mindset en…

Uiteraard is een juiste mindset niet alles. “Een gezonde levensstijl is natuurlijk belangrijk. Ik doe aan sport en eet gezond en ik doe kleine schoonheidsbehandelingen”, verklapt ze. “In mijn gezicht heb ik een beetje fillers laten gebruiken, altijd met als doel een natuurlijk resultaat te krijgen.” Sylvie kan naar eigen zeggen goed bedenken wanneer het tijd wordt om een nieuwe behandeling te boeken. “Dat betekent dat ik één of twee keer per jaar kijk naar wat ik nog kan optimaliseren.”