Wil jij een beetje sunkissed de zomer door zonder dat je daarvoor uren in de zon hoeft te liggen? Dan zijn de tanning drops van de HEMA misschien de perfecte oplossing voor jou. En het allerfijnste: je scoort ze al voor een paar euro en doet er een behoorlijk tijdje mee. Als dat geen goed nieuws is, weten wij het ook niet meer.

self tan drops hema
Bron: TikTok @travelgrambystefanie/ HEMA

Goedkope tanning drops van HEMA

Eerder zagen we al dat Action goedkope én goede tanning drops verkoopt, maar nu blijkt dat ook andere winkels tanning drops aanbieden voor best leuke prijsjes. Zo ook de HEMA! TikTokker Travelgrambystefanie deelt in een video alles over deze tanning drops nadat ze ze tegenkwam in de HEMA. Ze test ze zelfs even uit op de camera en stiekem zijn we zelfs een beetje verbaasd over het eindresultaat.

In de video laat ze zien hoe de verpakking eruit ziet én wat de structuur is van de drops. Daarna test ze hem uiteraard nog even uit door de drops volgens de instructie aan te brengen. Ze mengt de druppels met haar dagcréme en niet veel later heeft ze een prachtig eindresultaat. Een subtiele stralende gloed die er ook nog eens erg natuurlijk uitziet. Ze is zelfs zó blij met het eindresultaat dat ze twijfelt om de zelfbruiner voor je lichaam ook aan te schaffen.

@travelgrambystefanie Hema self tan drops, werkt da?! Laten we het uittesten 💖 #selftandrops #hema #hemabeauty #hemabelgië #suncare #sunscreen #bronzing #bronzingdrops #bronzingdropsdupe #tiktokviral #dailyvlog #vlaamsetiktok #vlaamseblogger #belgischeblogger #belgischetiktok #fyp #voorjou #shoppingaddict #shoppinghaul ♬ origineel geluid – Travelgram by Stefanie

Klein prijsje voor een grote hoeveelheid

De tanning drops breng je dus aan en binnen twee tot vier uur heb je al zichtbaar resultaat! Enorm snel dus! Je koopt het in een flesje van 50 milliliter en je hebt niet meer dan drie druppels per keer nodig. Dat betekent dat je dus echt wel even vooruit kunt met deze drops. Je scoort ze al voor een klein prijsje van €5,75! Let wel op! De druppels geven geen bescherming tegen de zon, dus een SPF smeren is wel een must als je de deur uitgaat.