Tegenwoordig zie je bijna evenveel mensen mét een tattoo als zonder tattoo. Vooral kleine, minimalistische, tattoo’s zijn een ding. Twijfel jij al maanden over dat schattige kleine plaatje op je bovenarm of die tattoo met je vriendin, zus of je lief? Dan hebben we nu de oplossing: je kan nu die tattoo gewoon eerst even rustig uitproberen.

Geen twijfel meer

Voor diegene onder ons die de stap niet durven te nemen omdat ze bang zijn dat ze er over een paar maanden spijt van krijgen is er nu de perfecte oplossing: een tijdelijke tattoo. Je kan tegenwoordig namelijk ook kiezen voor een tattoo die 3 maanden, een half jaar of een jaar blijft zitten. Zo kun je op je gemak even bekijken of je het wel mooi vindt staan, of je toch niet liever een grotere of een kleinere wilde of misschien toch liever op een andere plek. Mocht dat het geval zijn, dan neem je na die periode gewoon een permanente. Of niet natuurlijk.

tattoo-tijdelijk-femfem

Een nieuw soort inkt

De tattoo’s worden gezet met een nieuw soort inkt: de zogenaamde Ephernal Tattoos inkt. De moleculen uit deze, biologische, inkt zijn minder groot dan die bij de inkt die normaliter wordt gebruikt. De tattoo zal zichzelf daarom vanzelf afbreken. Zo hoef jij niet meer te twijfelen en kun je die tattoo eerst eens rustig uitproberen. Het enige nadeel is dat je voor zo’n tijdelijke tattoo wel een reisje naar New York moet afleggen: dat is tot noch toe de enige plek waar je vanaf volgend jaar zomer zo’n Ephernal Tattoo kan laten zetten. Maar hey, dat lijkt ons het perfecte excuus voor een tripje naar de USA. En zoals we eerder al vertelden, wordt dat sowieso al een stuk goedkoper vanaf volgend jaar. 

Inspiratie nodig voor je eerste tattoo? Die krijg je hier.