Doe jij altijd hetzelfde wanneer je hem daar beneden verwent met je handen? Zonde! Er zijn zoveel alternatieve dan een simpele handjob. Dit zijn 5x technieken om je partner te verwennen met je handen.

technieken om je partner te verwennen met je handen

5 technieken om je partner mee te verwennen

Wil je graag je partner verrassen? Pas een van deze 5 technieken toe! Let hierbij vooral op naar wat hij wel en niet fijn vindt en heb vooral heel veel plezier!

Gehaktballetje

Bij deze techniek doe je net alsof je een gehaktballetje draait van de eikel van de penis, uhm whut? Het klinkt misschien een beetje gek, maar geloof ons, het doet wonderen. Zorg ervoor dat je de techniek met aandacht toepast. Varier voor de afwisseling een beetje met het tempo en kracht.

Melken

Misschien vraag je jezelf af wat we hier mee bedoelen, maar het spreekt eigenlijk voor zich! Tijdens het melken van een koe maak je een trekkende beweging van boven naar beneden, terwijl je de uiers uitknijpt. Doe precies dit, maar dan van onder naar boven. Hoe weet je of hij het fijn vindt? Als het goed is komt er uiteindelijk ook ‘iets’, soortgelijks uit.

Snaveltje

Het ‘snaveltje’ is niet moeilijk, maar let er wel op dat je (heel) veel glijmiddel gebruikt. Zorg dat je het glijmiddel op een van je handen hebt, maar smeer het niet uit. Maak dan van je handen een soort snavel waarbij je je polsen tegen elkaar houdt. De hand met glijmiddel komt aan de bovenkant van de penis, de andere er onder. Maak nu meerdere bewegingen achter elkaar, waarbij de snavel open en dicht gaat. Zorg ervoor dat je geen lucht meer tussen je handen hebt en je zijn geslachtsdeel een beetje vacuüm zuigt. Als je het goed doet hoor je een soppig geluid. Je zult merken dat je lover het niet snel vol gaat houden.

The juicer

Bij deze techniek doe je net alsof, zoals de naam al zegt,  je een sinaasappel perst. In dit geval is de eikel ‘de sinaasappel’. Je gaat dus alleen met je vingers over de eikel heen. Hierbij kan je afwisselen met draai of trek bewegingen. Bij het draaien doe je dus net alsof je echt een sinaasappel perst, let hierbij op dat je van tempo varieert. Bij de trek bewegingen doe je net alsof je ‘normaal’ aan het aftrekken ben, maar je focust dus alleen maar op het toompje of de rand onder de eikel. Dit is super gevoelig bij een man. Maak het spannender door draai bewegingen te maken en af te wisselen van kracht.

Vuurtje

Een vuurtje maken? Ja, je weet wel, met zo’n takje. Maak draaibewegingen met platte handen naar beneden en weer terug omhoog. Zo stimuleer je een ander deel van de penis dan normaal, wat natuurlijk hartstikke fijn is voor hem! Let er wel op dat je niet té fanatiek beweegt, hij hoeft niet terug te komen met brandwonden..

Lees ook: 11x dingen die mannen niet mogen doen wanneer ze een bj ontvangen