Sommige vrouwen geven graag een blow job, andere eenmaal niet. Maar er zijn een aantal dingen die geen enkele vrouw wilt ervaren tijdens een bj. Wij hebben 11 dingen die mannen niet mogen doen wanneer ze een bj ontvangen op een rijtje gezet.

Dingen die mannen niet mogen doen wanneer ze een bj ontvangen

We geven een bj dus echt met alle liefde, maar wel tegen een aantal voorwaarden. Er zijn een aantal dingen die mannen niet mogen doen wanneer ze een bj ontvangen.

1. Klaarkomen zonder waarschuwing

Onder welke omstandigheden dan ook; voor het klaarkomen zonder waarschuwing is geen enkel excuus. Het kan niet dat je als man het niet aan voelt komen. Dat geloven wij niet. Een kleine waarschuwing voorkomt een hoop narigheid, zo moeilijk is het toch niet?

2. Eisen dat ze op haar knieeën moet

Het is nooit vanzelf sprekend dat wij vrouwen maar op onze knieeën moeten. Echt comfortabel is het niet om op een koude harde vloer te moeten zitten. Verdienen wij niet op zijn minst een mooie zachte bank?

3. Niks zeggen

Elk geluid is beter dan níets. De ongemakkelijke stilte compenseert met velen vragen in ons hoofd. Doe ik het goed? Hoe lang moet ik nog? Welke boodschappen ga ik morgen halen?.. Dirty talk, kreun of zeg op zijn minst dat het goed voelt.

4. Verwachten dat ze slikt

Vindt ze het goed om te slikken? Lucky man. Sperma slikken is namelijk niet altijd de meest leuke ervaring. Oké, er zijn echt wel ergere dingen, maar echt lekker is het niet. Volgens vrouwen is dit namelijk hoe sperma smaakt.

5. Standje 69 voorstellen

Een van de dingen die mannen niet mogen doen wanneer ze een bj ontvangen. De meeste vrouwen zijn gewoon geen fan van dit standje. Doe het niet.

6. Haar niet willen bevredigen

Doet zij zo haar best voor jou, weiger jij naar beneden te gaan. Je hoeft echt geen score bij te houden, maar focus je niet enkel op jezelf.

7. Doen alsof je recht hebt op een bj

Als ze het wilt, fijn voor jou. Wilt ze het niet, helaas pindakaas, move on.

8. Zeg niet “Suck my dick”

Er zijn honderd manieren die beter zijn om te vragen voor een bj dan; suck my dick. Vraag op ze minst lief of ze naar beneden wilt gaan.

9. Het niet schoon houden daar beneden

Het minste wat je kan doen is het schoon houden daar beneden. Een bj geven is niet altijd even comfortabel. Wij hoeven dan ook niet jullie sweaty balls aan te treffen. Des noods springen jullie samen de douche in, klinkt niet verkeerd toch?

10. Doorduwen

Ze is geen basketbal die je moet dribbelen. Naast dat het erg aggresief is, bestaat er iets als een gag reflex. Het helpt dan ook niet echt als jij loopt te duwen, terwijl ze al probeert niet te kokhalzen.

11. Ons eindeloos laten doorgaan

Sommige jongens komen nou eenmaal niet even makkelijk van een blow job. Maar jongens – alsjeblieft – als je ziet dat ze verkrampt; switch van positie!

Lees ook: Dit zijn de favorieten van mannen tussen de lakens