Je hebt een relatie, maar die begint te merken dat die al voor een langere tijd in een bepaalde sleur begint te raken. Gaat het eigenlijk nog wel goed tussen jullie? Soms zijn er al tekenen die kunnen zeggen dat jullie uit elkaar gaan. Dit zijn de vijf tekenen die mogelijk tot een break-up kunnen leiden.

Te weinig geluk

Wanneer je echt gelukkig bent, dan zul je dat vanzelf merken. Soms ben je even wat minder gelukkig. Natuurlijk moet jouw geluk niet van je partner afhangen, maar omdat je relatie zo’n groot deel van je leven uitmaakt, kan dit wel een invloed hebben.

Jullie communiceren weinig

In een relatie is communicatie heel belangrijk. Zo is het goed om problemen samen te kunnen bespreken. Merk je dat je toch liever met iemand anders erover praat als je problemen hebt? Misschien is dit wel een teken dat jullie eindigen in een break-up…

Tijd voor elkaar? Nehh

In de eerste periode van jullie relatie hadden jullie niet normaal veel tijd voor elkaar vrij. Dat is ondertussen wel anders. Jullie beginnen andere dingen veel belangrijker te vinden en zien elkaar daarom veel minder. Willen jullie elkaar eigenlijk nog wel zien?

Meer ergernissen

Perfectie bestaat niet toch? Toch is het wel belangrijk om een beetje voor ogen te houden wat je echt wilt. Worden die kleine ergernissen steeds groter? Dan is dit misschien wel een teken dat het over is tussen jullie.

Het is niet meer als eerst

In de eerste periode ben je natuurlijk smoorverliefd op je partner, en later wordt dat minder. Dit is heel logisch in een relatie.┬áJe gaat nu de ‘minder leuke’ kanten van je partner zien en begint je wellicht af te vragen of diegene wel bij je past. Aan jouw de keuze of je ook met deze kanten van je partner wilt dealen.

Lees ook: Miscommunicatie in een relatie? Zo ga je dit tegen