Voor ons vrouwen is het nog wel eens een mysterie wat er in het hoofd omgaat van een man. We weten dan vaak ook niet zo goed wat een man voor ons voelt. Benieuwd of je lover weleens jaloers op jou is? Wij zochten het voor je uit; deze tekenen wijzen er op dat jouw lover jaloers is.

Jaloers

Tekenen die er op wijzen dat jouw lover jaloers is

De een is sneller jaloers dan de ander. Misschien ben jij wel heel snel jaloers en je partner helemaal niet. Of is hij gewoon heel goed in het verbergen van zijn gevoelens? No worries, met deze tekenen weet je binnen no time of jouw lover weleens jaloers is.

1. Hij negeert je

Wanneer iemand jaloers op je is, verwacht je juist dat hij meer toenadering zou zoeken. Echter is dit niet altijd het geval. Er is een grote kans dat een man zich bedreigd voelt wanneer hij jaloers is. Vraag ons niet waarom, maar daarom speelt hij hard to get.

2. Hij doet overdreven lief opeens

Wanneer hij opeens wel héél lief tegen jou doet, is hij waarschijnlijk bang om je te verliezen. Of hij is jaloers op een andere man, of hij ziet in dat hij je niet voor lief moet nemen.

3. Hij stalkt je social media

Hij stalkt je op elk social media platform. Van Instagram naar Facebook, hij weet precies waar je bent en met wie.

4. Wanneer je vraagt wat er aan de hand is, zegt hij ‘niets’

Ja, niet alleen wij vrouwen kunnen er wat van. Ook mannen zeggen dat er niets aan de hand is wanneer er overduidelijk wel wat is! Grote kans dat hij niet toe wilt geven dat hij jaloers is.

5. Hij pakt je opeens je hand vast

Ben je in gesprek met een jongen en pakt je lover opeens je hand vast? Dan is hij waarschijnlijk jaloers en wil hij laten zien dat je van hem bent. Ergens wel cute, toch?

6. Hij appt je niet meer

Appt hij je helemaal niet meer terwijl jullie dat eerst wel regelmatig deden? Grote kans dat hij je iets duidelijk wilt maken en stiekem toch op een appje van je hoopt.

7. Hij gaat met iemand anders flirten

Gaat hij opeens met iemand anders flirten? Dan probeert hij jou jaloers te maken. Grote kans dat hij dit doet omdat hij stiekem zelf jaloers is.

Lees ook: Snel jaloers? Met deze tips leer je omgaan met je jaloezie!