Je merkt bij jezelf dat jullie relatie niet meer is zoals het eerst was. De twijfels beginnen toe te slaan, maar wat betekenen die twijfels eigenlijk? Dit zijn de zeven tekenen dat je niet meer verliefd bent op je partner.

Je bent niet opgewonden om samen tijd door te brengen

Aan het begin van je relatie kun je maar niet genoeg bij hem zijn. Toen gaven jullie elkaar ook maar al te weinig ruimte. Die tijden zijn duidelijk veranderd. Wanneer jullie nu gaan afspreken ben jij helemaal niet meer zo opgewonden als eerst. Ga even goed bij jezelf na of je hem nog wel leuk vindt.

Je bent minder open

Eerst kon jij je grootste verhalen vertellen aan je partner, maar dat is tegenwoordig wel anders. Jij bent steeds meer gesloten en je houdt dingen liever voor jezelf.

Je zoekt naar mogelijkheden om je partner te vermijden

Naast dat je niet meer opgewonden bent om samen tijd door te brengen, doe jij er ook alles aan om je partner te ontwijken. Dit geeft aan dat je gevoelens voor de ander veranderd zijn. Het lijkt erop dat jij niet meer verliefd bent op je partner.

Jij bent niet meer zeker over de toekomst

In het begin wilde je het liefst je hele leven met je partner doorbrengen. De laatste tijd begint jou gedachte hierover wel eens te veranderen. Wil je eigenlijk nog wel een toekomst samen met hem?

Je denkt na over iemand anders

Je hebt ondertussen alweer een tijdje een relatie. Het is zeker niet meer zoals dat het in het begin was. Zo denk jij de laatste tijd steeds vaker over iemand anders. Zou dit misschien betekenen dat jij bepaalde dingen mist in je eigen relatie?

Je negeert je frustraties

In een goede relatie heb je het samen over bepaalde frustraties en praat je het uit. In plaats daarvan zeg jij de laatste tijd helemaal niets meer daarover en krop je het alleen maar op. Niet zo slim, want dit gaat ooit uitkomen…

Je hebt constant kritiek op je partner

Echt alles wat je partner doet, vind jij vervelend. De romantiek is dan ook echt ver te zoeken bij jullie. Heb je het dan nog wel leuk samen als je telkens kritiek hebt op de ander?

Lees ook: 10 tekenen dat je relatie voor de lange termijn is