Als iemand je ‘ghost’ betekent dit eigenlijk dat iemand alle vormen van communicatie met je verbreekt zonder enige uitleg. Dit is natuurlijk super vervelend en we kunnen maar niet begrijpen waarom iemand dit zou doen. Maar hoe weet je nu of je echt ‘geghost’ bent? Dit zijn 7 signalen.

De ander reageert kortaf

Dit is eigenlijk een stadia voordat iemand je gaat ‘ghosten’. De ander reageert enkel kortaf en is je dus eigenlijk al stiekem aan het voorbereiden.

Het was te mooi om waar te zijn

Eigenlijk was de hele situatie een beetje too good to be true. In jouw hoofd was de ander perfect en zag je al helemaal een toekomst samen. Blijkbaar had de ander gewoon een show opgevoerd.

Volg je intuïtie

Soms voel je het gewoon al aan. Luister dan ook naar je intuïtie!

Hij heeft al dagen geen contact met je opgenomen

Dit is een van de bekende tekenen dat je wordt geghost. Wanneer je al een tijdje niet van hem hebt gehoord, heeft hij gewoon geen interesse…

Hij laat je op lezen staan

Hoe pijnlijk is dit? Hij opent wel alles wat je naar hem stuurt, maar hij reageert gewoon helemaal niet. Ugh…

Hij is nog steeds online actief

Hij reageert maar niet op jouw appjes terwijl je wel steeds ziet dat hij online is. Hij is je duidelijk aan het ghosten…

Hij heeft je geblokkeerd

Je merkt dat je al een tijdje niets meer van hem te horen krijgt en komt erachter dat hij je geblokkeerd heeft. Nu is het toch echt game over. 

Lees ook: Een hekel aan ghosten? Deze sterrenbeelden zullen het (waarschijnlijk) niet doen