Oud-deelneemster van Temptation Island, Daniëlle Damhuis, is een week terug bevallen. Ze is trotse moeder geworden van haar tweede kindje. Maarre, waar kennen we Daniëlle ook al weer precies van? Wij praten je bij!

Daniëlle Damhuis Temptation Island bevallen
Bron: Temptation Island

Daniëlle Damhuis

Daniëlle kunnen we kennen van haar deelname aan Temptation Island. Ze deed samen met haar ex-vriend Mezdi mee als koppel. We denken dat iedereen Mezdi zich wel herinnert. Mezdi heeft namelijk al twee keer zijn moment of fame op televisie gehad. De eerste keer was toen hij meedeed aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Daniëlle. Helaas overleefden de twee tortelduifjes de uitdaging niet. Daarna vertrok Mezdi opnieuw naar het buitenland, maar dit keer niet om zijn relatie te testen. Nee, hij ging zijn exen tegenkomen. Hij deed namelijk mee aan Ex on The Beach. Enne, je kunt je wel voorstellen dat dit tot grote ellende leidde.

Ook tijdens Temptation bezorgde Mezdi voor heel wat onrust op het eiland. Hij gedroeg zich niet heel best, en papte dan ook met verschillende verleidsters aan. De legendarische woorden van Daniëlle waren dan ook: “Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent.” Zelf beleefde ze haar romance met toenmalig verleider Fabrizio. Maar inmiddels bevindt ze zich dus in de zevende hemel met haar lover Avni.

Gezinnetje

Daniëlle Damhuis heeft onlangs het grote nieuws gedeeld dat ze bevallen is van haar tweede kindje, een knap meisje genaamd Jaeda Nur Özyurt. Het gezin straalt van geluk en kan niet stoppen met glimlachen sinds de komst van hun kleine prinsesje.

Daniëlle deelde dan ook een superschattige foto van de kleine spruit, waarbij ze schreef: “Ons kleine meisje, ons prinsesje. Inmiddels al een week bij ons, een week vol knuffels, kusjes en onvoorwaardelijke liefde. Net zoals je grote broer ben je op de uitgerekende datum geboren, de dag dat ons gezin compleet is geworden 29’10’2023.”

Heel toevallig dat Jaeda op precies dezelfde dag als haar grote broer geboren werd, namelijk op 29 oktober. Ze kunnen nu officieel zeggen dat hun kinderen op dezelfde dag jarig zijn! Dat scheelt weer in de feestplanning, toch?

Wij willen Daniëlle en Avni dan ook van harte feliciteren met de geboorte van hun dochtertje. We wensen hun niets dan geluk, liefde en vele mooie herinneringen samen. Met twee kinderen die maar precies een jaar schelen zal het vast druk worden in huize Damhuis-Özyurt, maar ook ontzettend gezellig!