In de vorige aflevering van Temptation Island hoorden we dat Nico en single Laure het wel heel gezellig hadden samen. Het laatste wat we dan ook hadden verwacht is dat Nico en Donna weer samen zouden komen. Maar niets blijkt minder waar. Volgers vermoeden dat Nico en Donna nog gewoon bij elkaar zijn.

nico en donna
Foto door Tom Cornelissen

Het koppel Nico en Donna

Het koppel Nico en Donna deed mee aan Temptation Island om hun relatie te testen. Het stel woont samen in België, hebben twee hondjes en Nico werkt zelfs bij Donna’s vader. Er staat dus een hoop op het spel.

Het Temptation Island-avontuur begon vrij rustig voor de twee. Beide stelden zich open voor de andere singles maar gingen nog geen echte connectie aan. Na een paar afleveringen barstte de bom toen Nico in een videoboodschap liet weten dat hij vreemd was gegaan in hun relatie. Hetgeen waar Donna al die tijd al bang voor was geweest, en wat ervoor zorgde dat Nico haar nooit bevestiging in de relatie kon geven.

Vanaf hier ging het bergafwaarts voor het stel. Donna kreeg een klik met Jimi (die volgens roddels het bed met elkaar hebben gedeeld) en Nico had zijn handen vol aan Presley én Laure. We hadden eigenlijk niet verwacht dat dit ooit nog goed ging komen…

Zijn Temptation’s Nico en Donna nog samen?

Gisteren plaatste Nico een foto op zijn Instagram dat hij met Donna, Bert, Efrain en Aylin op pad was. Het groepje was een avondje gaan stappen in Antwerpen. Hoewel Donna en Nico op de foto niet naast elkaar stonden, denken we niet dat dit betekent dat het stel uit elkaar is. Vooral nadat we de reactie’s onder Nico’s foto lazen. Onder de foto schreef Nico, The Villa or leave, waarop Donna’s reactie was, “Doe mij, maar in de Villa blijven dan hoor.” 

Instagram Nico Gossye
Instagram Nico Gossye

Volgers gingen los na het lezen van Donna’s reactie, en één reageerde zelfs, “Donna volgt Laure niet, maar ze weet dat Nico haar foto’s nog steeds leuk vind en er op comment.” Hallo, dit is echt niet oké. Hierop zei Nico, “Ze weet het hoor, geen stress, de spoilers zijn voorbij”. Hallo? Betekent dit dat Donna Nico heeft vergeven nadat hij haar “te kakken” heeft gezet? Wij zijn confused.

Schermafbeelding 2021-11-10 om 14.29.41
Instagram reality.fbi

Lees ook: Is dit het bewijs dat Temptation’s Wouter en Julia nog samen zijn?