Het nieuwe seizoen van Temptation Island is al even bezig, maar nu begint de juice pas écht. Er gaan namelijk een aantal sappige roddels rond over het nieuwe koppel. De oplettende kijker kan Efrain namelijk kennen van zijn deelname als verleider in het vorige seizoen van Tempa. Tegelijkertijd beweert hij al twee jaar samen te zijn met Aylin. Hier klopt iets niet…

Temptation Island 2020

Efrain en zijn relatie Aylin gaan in aflevering 3 het avontuur aan. Het stel neemt de plaats in van Koen en Deborah, die het programma moesten verlaten omdat Deborah zich niet genoeg openstelde. Het is alleen niet de eerste keer voor Efrain dat hij deelneemt aan het programma. In 2020 deed hij namelijk ook al mee! Echter was hij toen verleider en vond hij niet de liefde waarop hij gehoopt had.

Liegen over relatie

In aflevering 3 zegt het koppel dat ze al twee jaar bij elkaar zijn. Efrain deed vorig jaar nog mee als verleider aan Temptation Island, dus dit kan níet kloppen! Verschillende kijkers hebben dit door en geven commentaar op social media. Hierop hebben Efrain en Aylin gereageerd. Hun antwoord was dat het seizoen van 2020 al in 2019 opgenomen was, en dat het maanden geduurd zou hebben voor het daadwerkelijk online kwam.

Nu klinkt dit allemaal erg shady en besloten we zelf om op onderzoek uit te gaan. Na wat speurwerk op Instagram verricht te hebben, kwamen we uit op Monica Geuze’s Instagram pagina. Hier zie je dat het seizoen van Temptation Island 2020 pas klaar was in september 2020. Het koppel heeft dus pas net een jaar een relatie.

Maar er is meer! Temptation Island 2020 is dus opgenomen in september 2020. Het seizoen dat nu op Videoland verschijnt, is opgenomen in juni 2021! Als de twee al een relatie hebben met elkaar, dan kan dit maximaal van september 2020 tot juni 2021 geweest zijn. Wederom: geen twee jaar!

Deelname voor de fame

Nu kunnen we dus wel stellen dat de twee overduidelijk meedoen voor de fame en niet om hun relatie te testen. Als er al überhaupt sprake was van een relatie. Het verhaal klopt namelijk van geen kant! Maar goed: dat maakt ons niet minder excited voor de rest van het seizoen!

Lees ook: Maak kennis met de nieuwe verleiders van Temptation Island