Heb je er altijd al van gedroomd om op een eiland te zitten in een villa vol singles om vervolgens je relatie naar de knoppen te zien gaan gepaard met een paar paniekaanvallen en valse beschuldigingen? Dan hebben we goed nieuws! Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels!

Temptation Island zoekt nieuwe koppels

Benieuwd of jij en jouw lover de ultieme relatietest kunnen doorstaan? Je favo guilty pleasure programma Temptation Island zoekt naar nieuwe koppels voor het derde seizoen. Je leest het goed, de jacht naar nieuwe koppels is officieel begonnen. En jij kunt meedoen!

Temptation Island: Love or Leave seizoen 3

Als je al een tijdje samen bent met je partner is er een grote kans dat jullie hebben besproken of jullie Temptation Island zouden overleven. Oftewel: er weer als een koppel samen uitkomen. Hoewel alle koppels hier in voorgaande seizoenen zeker over leken te zijn, ging er toch altijd weer iemand de mist in. Kunnen jij en je lover de verleiding weerstaan?

Hoewel “Love or Leave” het thema blijft van het nieuwe seizoen, gaat het dit jaar wel meer op de USA-versie van het programma lijken. De koppels onderzoeken, door te daten met andere singles die ook opzoek zijn naar de ware liefde, of er een betere match is. En hoewel dit wat saai kan klinken, hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Bert en Delphine zijn hier het levende bewijs van ;).

Inschrijven voor het nieuwe seizoen

MULTA Casting deelde afgelopen week een oproepje voor de nieuwe koppels, dus wacht niet langer: dit is het moment. Durven jij en je lover dit grote liefdesexperiment aan? Je kunt je nu hier inschrijven voor het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

Lees ook: Temptation’s Delphine is vreemdgegaan tijdens haar relatie met Bert